HyperX a lansat Cloud Stinger, o pereche de căşti mid-range pentru gamerii cu buget redus

12.10.2016
HyperX a lansat Cloud Stinger, o pereche de căşti mid-range pentru gamerii cu buget redus

Gamerii cu buget redus care sunt în căutarea unei perechi de căşti accesibile au acum o nouă alternativă, întrucât HyperX a lansat modelul Cloud Stinger, orientat către segmentul de piaţă mid-range. Noua pereche de căşti vine cu performanţe ridicate şi câteva funcţii pe care le întâlneam de obicei de la modele mai scumpe, confortul în timpul sesiunilor de joc de durată lungă fiind unul dintre atuurile menţionate de companie.

HyperX Cloud Stinger vine cu difuzoare de 50mm, cele mai mari din segmentul de piaţă vizat şi cu o construcţie din plastic realizată pe un schelet metalic, pentru a asigura durabilitate în timp. Cupele pot fi rotite la 90 de grade, pentru depozitare şi transport mai uşor şi sunt protejate de spumă cu memorie, pentru a asigura confort în utilizare.

Căştile Cloud Stinger sunt echipate cu un microfon care nu poate fi detaşat, însă acesta include o funcţie interesantă şi intuitivă. În loc să apeşi un buton pentru a opri microfonul, acesta poate fi pur şi simplu ridicat în poziţie verticală pentru a fi dezactivat. Pentru volum, HyperX a apelat la un comutator orizontal, poziţionat pe casca din dreapta.

Noul model HyperX Cloud Stinger este disponibil deja în oferta magazinelor de specialitate din România, la un preţ de 259 de lei şi poate fi utilizat atât pe PC, cât şi pe consolele de jocuri PS4, Xbox One şi Wii U sau pe smartphone.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult