HyperX Alloy, o nouă tastatură mecanică pentru gaming, disponibilă în România

07.02.2017
HyperX Alloy, o nouă tastatură mecanică pentru gaming, disponibilă în România

HyperX lansează în România tastatura mecanică de gaming FPS HyperX Alloy. Cu design ergonomic, aceasta permite maximizarea spaţiului de pe birou pentru mişcările mouse-ului în jocurile FPS. Tastatura HyperX Alloy FPS prezintă switch-uri Cherry MX Blue Mechanical.

Construită cu un cadru din aliaj de oţel, tastatura foloseşte iluminare din spate HyperX cu LED roşu şi suportă şase moduri LED presetate – inclusiv un mod personalizat. Tastatura include Game Mode pentru dezactivarea cu uşurinţă a tastei Windows, respectiv tehnologie 100% anti-ghosting şi N-Key rollover.

Pentru flexibilitate şi performanţă sporită, tastatura HyperX Alloy FPS este prevăzută cu un port USB accesibil, situat în spatele tastaturii, taste suplimentare roşii HyperX WASD/1234, un cablu detaşabil şi un săculeţ, pentru a proteja şi transporta tastatura în călătorii.

După o cercetare aprofundată şi sute de ore de testare a jocurilor, HyperX a dezvoltat o tastatură mecanică de la zero, proiectată să reziste celor mai intense acţiuni de joc şi care ocupă o suprafaţă redusă, lucru esenţial pentru jucătorii FPS. Cu un cadru din aliaj de oţel şi butoane Cherry MX Blue, această tastatură este proiectată să reziste la peste 50 de milioane de apăsări per tastă”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România şi Bulgaria. „Jucătorii care joacă jocuri clasice FPS, precum CS:GO sau Overwatch vor aprecia design-ul compact şi robust. Design-ul tastaturii HyperX Alloy FPS a fost gândit pentru a le oferi jucătorilor mai mult spaţiu de organizare a suprafeţei dektop.”

Tastatura de gaming Alloy FPS este disponibilă prin intermediul reţelei de magazine partenere HyperX, la un preţ recomandat de 499,99 lei. Alloy FPS beneficiază de garanţie doi ani şi serviciile pentru clienţi oferite de HyperX.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult