HyperX lansează în România căştile Cloud Alpha, cu tehnologie Dual Chamber

25.09.2017
HyperX lansează în România căştile Cloud Alpha, cu tehnologie Dual Chamber

Adresate jucătorilor ocazionali şi echipe profesioniste de gaming, căştile HyperX Cloud Alpha sunt optimizate pentru confort şi beneficiază de tehnologia HyperX Dual Chamber, pentru sunet mai bun şi distorsiuni reduse.

Cu difuzoare de 50mm, design-ul cu două camere permite separarea frecvenţelor joase de cele medii şi înalte, permiţând o experienţă mai dinamică în jocurile, muzica şi filmele preferate.

Cloud Alpha este primul model de căşti pentru jocuri care integrează tehnologia HyperX Dual Chamber pentru a oferi o experienţă a sunetului de neegalat”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria. “Proiectate şi testate în laboratoarele HyperX, Cloud Alpha oferă cea mai bună performanţă audio posibilă, confort şi calitate a construcţiei pentru un avantaj competitiv pentru profesioniştii de top şi gamerii ocazionali din întreaga lume”.

Căştile Cloud Alpha beneficiază de cupe cu spumă de memorie premium HyperX, bandă extensibilă pentru fixare confortabilă şi ramă de aluminiu cu un design unic, uşor de recunoscut în timpul turneelor de gaming. De asemenea, căştile Cloud Alpha dispun de cablu detaşabil cu funcţie de control audio in-line, care permite ajustarea volumului şi dezactivarea microfonului.

Căştile sunt compatibile cu platforma PC, coneole PS4, PS4 Pro, Xbox One 1, Xbox One S 1, Mac, Mobile, Nintendo Switch şi sisteme de realitate virtuală cu porturi de 3.5 mm.

Căştile Cloud Alpha sunt disponibile la preţul recomandat de 449 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult