Lenovo ne pregăteşte o tastatură specială

18.12.2008
Lenovo ne pregăteşte o tastatură specială

Pe blogul Lenovo a apărut o tastatură ce ne-a atras atenţia imediat cum am zărit-o. Obişnuiţi cu clasicele periferice, la vederea acestei minunăţii am rămas impresionaţi. Lenovo nu se rezumă doar la un design ultra-subţire (depăşit poate doar de Logitech Illuminated Keyboard cu a sa grosime de sub 1 cm) ci ne aduce în plus un generos trackpad. Designerii provoacă vizitatorii la un scurt chestionar care să reflecte dorinţele noastre despre cum ar trebui îmbunătăţită versiunea wireless a tastaturii Ultranav – Lenovo Thinkpad Keyboard (vezi imaginea).

Astfel, sondajul vizează categoriile de utilizatori din punct de vedere al sistemelor utilizate (desktop sau notebook) şi preferinţele acestora în ceea ce priveşte designul perifericului: cu/fără numpad, suport pentru palme, importanţa tastelor multimedia etc. De asemenea, este relavant şi interesul utilizatorilor de a folosi o tastatură externă pentru notebook-uri.

Rămâne de văzut care va fi rezultatul final, dar în orice caz modelul din imagine cred că se va întipări în mintea noastră pentru ceva vreme. Modelul cu fir (Lenovo Ultranav Keyboard) se găseşte de vânzare pe overstock.com, la preţul de aproximativ 85 Euro.

Lenovo Thinkpad Keyboard

Urmărește Go4IT.ro pe Google News