Logitech anunță Lift Vertical, un nou mouse ergonomic pentru utilizatori cu mâini mai mici

19.04.2022
Logitech anunță Lift Vertical, un nou mouse ergonomic pentru utilizatori cu mâini mai mici

Logitech are acum un mouse vertical mai accesibil numit Lift Vertical, care intră în ofertă la un preț mai mic decât modelul premium pe care îl avea deja, MX Vertical. Acesta este livrat atât în versiune pentru dreptaci, cât și pentru stângaci și promite un design ergonomic, care va aduce un confort ridicat în utilizare, în special pentru cei care lucrează multe ore la un computer și simt oboseală în special în zona încheieturilor.

Noul mouse Lift Vertical este oferit și într-o versiune pentru stângaci

Lift Vertical este inclus în seria de produse Ergo de la Logitech, care include și alte dispozitive similare pentru confort ridicat, precum MX Vertical, MX Ergo sau tastatura Ergo K860. Pentru a atinge un preț mai mic decât modelul MX, care este considerat un accesoriu premium, Lift Vertical pare să folosească o construcție predominant din plastic în partea de sus și o zonă cauciucată în partea de jos. Avantajul acestui model este însă faptul că există acum diverse opțiuni de culoare (roz, alb și negru), față de griul standard de pe MX.

logitech lift ergo

Noul Logitech Lift vertical are o înclinare de 57 de grade, care ține mâna într-o poziție confortabilă. De asemenea, este construit pentru mâini de dimensiuni mici sau medii, în timp ce MX Vertical pare să fie construit mai degrabă pentru mâini mai mari. Conexiunea la un computer se poate face în două moduri: fie prin intermediul Bluetooth LE, fie prin dongle-ul USB Logi Bolt. De asemenea, mouse-ul este compatibil cu Logitech Flow, tehnologia care permite utilizarea alături de trei dispozitive simultan, cât și copierea de fișiere de pe unul pe celălalt.

Pentru configurare, Lift Vertical folosește aplicația Logi Options, disponibilă pe Windows și Mac, iar pentru alimentare, este necesară o singură baterie AA. Logitech spune că aceasta necesită schimbare doar o dată la 24 de luni. Prețul este de 80 de euro, iar varianta pentru stângaci vine doar pe negru, fără celelalte opțiuni. În comparație, modelul superior, MX Vertical, costă 120 de euro.

sursa: Slashgear

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult