Logitech CRAFT, o tastatură destinată proiectelor creative

31.08.2017
Logitech CRAFT, o tastatură destinată proiectelor creative

Logitech lansează prima tastatură care are încorporat un disc cu multiple funcţii destinate proiectelor creative. CRAFT oferă o nouă modalitate de a accesa rapid instrumente de procesare specifice unui anumit tip de conţinut, printr-un disc elegant din aluminiu.

De exemplu, cu o atingere, apăsare sau rotire se poate ajusta luminozitatea imaginii, contrastul şi saturaţia în Adobe Photoshop sau se pot crea şi ajusta grafice în Microsoft Excel. La fel de simplu poţi roti discul pentru a naviga în lista de dimensiuni a tipurilor de caractere în cadrul unui document realizat în Microsoft Word.

 “Noua noastră tastatură Logitech CRAFT se adresează tuturor celor care petrec timp folosind Photoshop pentru proiecte creative sau realizând prezentări în Powerpoint şi vor să beneficieze de precizie maximă şi să fie tot timpul conectaţi cu munca lor ”,  precizează Art O’Gnimh, Global Head of Keyboards  Logitech. “Multiplele atribuţii ale discului îţi oferă acces instant la funcţiile necesare, în momentul în care ai nevoie, permiţând creşterea productivităţii. Tastaura CRAFT te plasează în universul creaţiei de fiecare dată când te aşezi la birou.”

Discul de aluminiu cu sensibilitate tactilă poartă denumirea de Crown şi are ca funcţie principală recunoaşterea aplicaţiilor folosite, oferind acces instant la instrumentele necesare. Cu o atingere uşoară poţi accesa funcţii specifice ale conţinutului, precum mărimea pensulei, luminozitate, tipul de grafică, dimensiunea caracterelor, iar cu o apăsare se poate schimba funcţia şi valoarea acesteia. Opţiunile Logitech permit instalarea unor profile personalizate care maximizează procesul creativ când se lucrează în Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere CC, Adobe InDesign CC şi Microsoft PowerPoint, Excel şi Word. Crown aduce confort, implicare şi comoditate procesului creativ permiţând o interacţiune ambidextră ridicată. De asemenea poţi folosi Crown pentru a schimba imaginea de fundal a monitorului, pentru a naviga între aplicaţii, ajusta volumul sau pentru a atribui o funcţie suplimentară în fiecare aplicaţie preferată.

CRAFT este prevăzut cu un sistem inteligent de iluminare laterală, care detectează mişcarea mâinilor şi ajustează automat luminozitatea în funcţie de atmosfera camerei. Tastele sunt modelate astfel încât să fie confortabile, cu un aspect familiar şi precise în utilizare.

În plus, cu butonul Easy-Switch poţi să schimbi între oricare trei dispozitive conectate, indiferent dacă foloseşti Windows PC sau Mac. Pentru a te conecta la calculator poţi alege receptorul USB Logitech Unifying sau tehnologia de conectare prin Bluetooth.

Tastatura Logitech CRAFT va fi disponibilă începând cu mijlocul lunii septembrie 2017 pe Logitech.com la un preţ recomandat de 199 EUR.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult