Logitech Illuminated Keyboard – redutabilă pe întuneric, mai subţire de 1 cm

02.09.2008
Logitech Illuminated Keyboard – redutabilă pe întuneric, mai subţire de 1 cm

Logitech a lansat astăzi Logitech Illuminated Keyboard ce măsoară doar 9,3 mm grosime, devenind astfel cea mai subţire tastatură din istoria perifericelor PC. Ea nu impresionează doar prin fizic, ci şi prin facilităţile oferite: iluminare optimizată din spate a tastelor şi sistem de tastare Logitech PerfectStroke.

Logitech Illuminated Keyboard înlesneşte tastarea în orice condiţii de iluminare, nu doar pe întuneric. Pentru a optimiza tehnologia existentă de iluminare din spate, Logitech a combinat lentile reflectorizante, un proces de vopsire cu mai multe straturi şi gravarea cu laser, creând astfel o iluminare mult mai strălucitoare şi eficientă. Când scrii un mail sau comunici cu un prieten, iluminarea ajustabilă din spatele tastelor îţi va da cea mai potrivită cantitate de lumină.

Logitech Illuminated Keyboard

Rama transparentă a tastaturii ultra subţiri (9,3 mm de la bază până la ramă) imprimă o tuşă elegantă oricărui birou. Îmbinând forma şi funcţiile, tastatura dispune de taste full-size, un loc pentru aşezarea palmei, un rând complet de taste F dar şi taste pentru aplicţiile media şi controlul volumului pentru acces imediat la programele de divertisment.

Logitech Illuminated Keyboard va fi disponibilă de la mijlocul lunii septembrie la un preţ recomandat de 79,99 euro.

Tot azi, Logitech a lansat încă două tastaturi: Logitech diNovo for Notebooks şi Logitech Cordless Desktop S520.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News