Logitech Illuminated Living-Room, o tastatură wireless HTPC cu touchpad si iluminare de fundal

09.04.2014
Logitech Illuminated Living-Room, o tastatură wireless HTPC cu touchpad si iluminare de fundal

Faimosul producător de periferice Logitech a inclus de multă vreme în portofoliul său produse care vizează piaţa Home Theater PC, fie că este vorba de celebrele telecomenzi universale Harmony, fie că este vorba de tastaturile wireless compacte cu opţiuni extinse de control. Din această ultimă gamă face parte şi noua tastatură Illuminated Living-Room Keyboard K830, aceasta oferind un touchpad şi butoane cu iluminare de fundal.

Având dimensiuni de 367 x 125,3 x 16,5 milimetri şi o greutate de 495 de grame, Logitech Illuminated Living-Room oferă o tastatură cu format compact şi scurtături pentru controlul media. Tastatura oferă butoane cu iluminare de fundal, ceea ce va uşura utilizarea ei în întuneric, şi foloseşte un senzor de lumină pentru ajustarea puterii lor. Pentru cei care au nevoie de un cursor de mouse, Logitech Illuminated Living-Room oferă şi un touchpad cu dimensiuni generoase de 80 x 55 milimetri.

Conectarea la PC se face prin unde radio, tastatura Illuminated Living-Room fiind compatibilă cu deja cunoscutele adaptoare USB wireless universale Logitech Unifying. Raza maximă de acţiune a tastaturii este de circa 10 metri. Noua tastatură Logitech foloseşte un acumulator intern care promite 20 de ore de autonomie cu iluminarea de fundal setată la maximum, acesta încărcându-se în 3 ore prin intermediul unui port Micro USB obişnuit.

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 va ajunge pe piaţă în cursul acestei luni la un preţ de 99 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News