Logitech K310 – tastatura care se spală la chiuvetă

Logitech K310 - tastatura care se spală la chiuvetă

Logitech Washable Keyboard K310 este o tastatură cu design simplu şi puţin pretenţios, ce poate fi curăţată rapid şi fără prea mare efort, apelând cu încredere la chiuveta bucătăriei.

Logitech Washable Keyboard K310

Concepută astfel încât să poată fi spălată cu mâna oricând este nevoie, tastatura Logitech K310 poate fi scufundată în apă (cu excepţia cablului USB) până la o adâncime de 28 cm. Micile găuri pentru scurgere de pe spatele tastaturii permit eliminarea apei şi uscarea rapidă în timp ce tastele de bază, printate cu laser şi vopsite prin tehnologia UV, asigură ca literele să nu se şteargă în timpul spălării. Conform producătorului, tastele pot rezista până la cinci milioane de apăsări.

Logitech K310

Tastatura lavabilă K310 poate supravieţui fără efecte adverse micilor accidente în care revărsăm din greşeală cafeaua de dimineaţă sau paharul de suc peste tastatură. După o clătire rapidă în chiuvetă pentru spălarea urmelor lipicioase de lichid, Logitech Washable Keyboard K310 promite să funcţioneze ca nouă.

Tastatura dispune de 12 taste cu funţii speciale, respectiv number pad şi este compatibilă cu sistemele de operare Windows XP, Vista şi Windows 7. Din cele 12 funcţii speciale poţi accesa cele mai populare aplicaţii printr-o singură apăsare: Internet-ul, mail-ul, jocurile, volumul şi multe altele.

Logitech K310

Designul confortabil şi durabil, rezistent la micile accidente ce implică lichide vărsate, recomandă tastatura Logitech K310 atât copiilor cât şi adulţi care obişnuiesc să ia micul dejun în faţa calculatorului.

Logitech Washable Keyboard K310 va fi disponibilă în Europa începând cu luna octombrie 2012 la un preţ recomandat de 29.99 Euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult