Logitech K400 Plus, o nouă tastatură wireless cu touchpat încorporat

Autor: Aurelian Mihai 25.06.2015
Logitech K400 Plus, o nouă tastatură wireless cu touchpat încorporat

Cu nume complet Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus, noua tastatură este adresată celor care doresc să conecteze PC-ul la televizor şi au nevoie de o soluţie comodă pentru a interacţiona cu acesta din confortul propriului fotoliu.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus

K400 Plus funcţionează la o distanţă de până la 10 metri şi dispune de un touchpad integrat, ce facilitează accesarea filmelor, show-urilor TV şi a muzicii pe PC.

“Living-ul este un spaţiu unde dorim să ne relaxăm, să ne distrăm şi să comunicăm cu prietenii şi familia”, a precizat Charlotte Johs, vice preşedinte global al segmentului de periferice pentru computer în cadrul Logitech. “Logitech Wireless Keyboard K400 Plus face mai uşoară conexiunea PC-ului la TV şi căutarea de conţinut pe Internet.”

Având la bază modelul Logitech Wireless Touch K400, tastatura K400 Plus este o soluţie compactă all-in-one (tastatură şi mouse), prevăzută touchpad integrat, respectiv taste dedicate pentru volum şi navigarea prin meniu.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus

Proiectată ca accesoriu pentru living-urile moderne, Logitech K400 Plus este o tastatură subţire şi uşor de depozitat, oferind până la 18 luni de autonomie cu fiecare set de baterii.

Tastatura Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus va fi disponibilă din luna iulie la un preţ de 44,99 Euro.

Tags: