Logitech lansează camera Brio 500 și căștile Zone Vibe pentru cei care încă lucrează de acasă

18.09.2022
Logitech lansează camera Brio 500 și căștile Zone Vibe pentru cei care încă lucrează de acasă

Logitech a anunțat noi produse pentru cei care încă lucrează de acasă și au nevoie de periferice de captură video și de căști confortabile și performante pentru a ține legătura cu colegii. Seria Brio primește astfel un nou membru, Brio 500, în timp ce o nouă serie de căști, Zone Vibe, intră acum în portofoliul companiei. Acestea au prețuri pe măsura performanțelor, însă probabil că așteptările sunt ca acestea să fie cumpărate de către companii pentru angajații lor.

Logitech Brio 500 se bazează mai mult pe software avansat

Brio 500 este o nouă cameră web Full HD, nu 4K, așa cum ne-am obișnuit în seria Brio. Aceasta este echipată cu câteva funcții software foarte avansate, precum RightLight 4, care ajustează automat setările de imagine pentru a oferi cadre de calitate chiar și în lumină slabă, cât și alte funcții precum auto-framing, care urmărește subiectul în cadru, sau Show Mode, realizat special pentru a arăta obiectele de pe un birou. Camera are un obiectiv ultra-wide și un sistem care permite ajustarea unghiului pe verticală. Acesta integrează și un sistem de intimitate, care îl acoperă cu un capac fizic.

Brio 500 va fi disponibilă și într-o variantă Brio 505, care permite companiilor mari să controleze și să actualizeze întreaga flotă de camere la cel mai nou firmware direct prin sistemul de rețea propriu. Camerele Brio 500 vor fi disponibile din septembrie în variante de culoare alb, negru și roz. Prețul este de 689 lei.

Seria de căști Zone Vibe este compusă din trei modele aproape identice

Căștile Zone Vibe 100, 125 și Zone Vibe Wireless par să fie la bază aceeași pereche de căști. Modelul 100 este livrat fără un dongle USB, deci pot fi conectate direct pe Bluetooth, modelul 125 folosește și un dongle pentru conexiuni mai stabile, iar Zone Vibe Wireless este modelul care poate fi folosit într-o „flotă” pentru management din sisteme de gestiune corporate. Primele 2 modele se lansează în curând, iar modelul avansat abia prin decembrie.

logitech zone vibe

La bază, aceste căști sunt similare în design și performanță cu modelul Logitech G435 de gaming, cu greutate de numai 185 de grame, 20 de ore autonomie și material textil în zonele de contact cu pielea. Construcția este realizată din plastic, în rest. Singura diferență importantă este prezența unui microfon mobil, întrucât versiunea de gaming are un microfon fără braț.

Prețul pornește de la 539 lei pentru versiunea de bază, Zone Vibe 100 și 689 lei pentru celelalte două variante, Zone Vibe 125 și Zone Vibe Wireless.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult