Logitech lansează trei modele de mouse-uri pentru laptop la IFA 2016

31.08.2016
Logitech lansează trei modele de mouse-uri pentru laptop la IFA 2016
Logitech a lansat la IFA 2016 trei modele noi de mouse-uri de dimensiuni mici, dedicate celor care folosesc laptop-uri.  Acestea sunt compatibile cu Windows, macOS şi Linux şi se conectează prin Bluetooth, eliminând astfel nevoia de a ataşa un adaptor wireless pe USB. Acestea vor ajunge pe piaţă foarte curând, la preţuri accesibile având în vedere capabilităţile pe care le oferă.
 
 
Modelul de top, M720 Triathlon Multi-Device Mouse, este realizat special pentru cei care folosesc dispozitive multiple la birou. În cazul în care folosiţi un desktop la birou, un laptop şi un computer personal acasă, M720 este o soluţie interesantă, acesta putând fi conectat la trei dispozitive în acelaşi timp. Desigur, mouse-ul poate controla un singur dispozitiv la un moment dat, tranziţia de la un computer la altul fiind realizată printr-un buton numit Easy-Switch. Mouse-ul este alimentat de o singură baterie AA, iar butoanele sunt garantate pentru10 milioane de click-uri. 
 
 
Alături de acesta, Logitech a mai prezentat şi modelele M330 şi M220, Acestea sunt mai puţin speciale, oferind doar cele două butoane standard şi un scroll, însă fac parte din noua seria „Silent Mice”. Acest lucru înseamnă că butoanele sunt silenţioase, însă oferă în continuare feedback-ul unui buton obişnuit. Cele două modele sunt promovate cu sloganul „Quiet as a mouse” şi vor ajunge în magazine luna viitoare.
 

 

 
Preţul pentru M720 este de 70 dolari americani, în timp ce M220 şi M330 vor ajunge în magazinele de specialitate la 25, respectiv 30 de dolari.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult