Logitech prezintă C922 Pro Stream, o cameră web pentru înregistrarea sesiunilor de jocuri în 1080p sau 720p la 60fps

30.09.2016
Logitech prezintă C922 Pro Stream, o cameră web pentru înregistrarea sesiunilor de jocuri în 1080p sau 720p la 60fps

Logitech C922 Pro Stream este o cameră web concepută pentru streaming video. Dispozitivul este livrat împreună cu software-ul de modifcare dinamică a fundalului de la Personify, plus o licenţă premium de înregistrare şi stream valabilă trei luni de la XSplit.

Camera web C922 Pro Stream vine echipată cu un trepied de masă cu un cap cu montură pivotantă ce permite reglarea camerei la un unghi cât mai bun atunci când trebuie să filmeze. Capturile sunt obţinute la calitate 1080p folosind 30 de cadre pe secundă, sau 720p la 60fps.

Platformele video sociale precum Twitch pur şi simplu au explodat în ultimii ani de zile, şi cu un număr de peste 2 milioane de streameri în această reţea modul în care noua generaţie de jucători se joacă şi învaţă despre jocuri s-a schimbat pentru totdeauna. Prin intermediul C922 Pro Stream webcam vom duce la un nou nivel difuzarea (gamecasting) şi streaming-ul video al jocurilor video, astfel încât orice utilizator să poată difuza cu uşurinţă sesiunile sale de gaming ca un profesionist” a declarat Guillame Bourelly portfolio şi product manager – camere web de la Logitech.

Printre funcţiile suportate de camera web se mai numără corecţia automată a imaginii în condiţii de iluminare slabă, focalizare automată, compensarea efectului de pâlpâire a luminilor din încăpere sau a monitoarelor. C922 Pro Stream include şi două microfoane omnidirecţionale cu funcţie de anulare a  zgomotului de fundal.

Camera web Logitech C922 Pro Stream este disponibilă prin intermediul portalului Logitech.com la preţul de 99,99 EUR.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult