Logitech Z337 Bold este un sistem audio pentru PC echipat cu Bluetooth

23.09.2016
Logitech Z337 Bold este un sistem audio pentru PC echipat cu Bluetooth

Boxele Logitech pentru PC-uri au o tradiţie lungă în săpate, însă în ultimii ani, compania s-a concentrat pe promovarea soluţiilor wireless portabile. Se pare însă că cele două tipuri de produse încep uşor să fuzioneze, cel mai nou sistem audio al companiei pentru PC-uri, modelul Z337 Bold, fiind acum echipat şi cu tehnologie Bluetooth, pentru redarea de sunet din orice sursă echipată cu astfel de conectivitate.

Sistemul Z337 vine cu  trei difuzoare în regim 2.1. Este vorba despre doi sateliţi stereo şi un subwoofer, care pot fi conectate la mai multe surse audio. Există conectivitate prin fir fie pe mufă jack de 3,5mm, fie folosind clasicele mufe RCA (roşu-alb), cât şi posiblitatea de a conecta mai multe dispozitive Bluetooth simultan. Telecomanda pe fir pentru volum include şi un jack de 3,5mm pentru conectarea de căşti, în timp ce butoanele de pe laterale sunt folosite pentru conectarea şi schimbarea sursei audio.

Cu siguranţă, aceste boxe nu vor fi potrivite pentru cei care doresc să le folosească la gaming, însă pentru vizionarea de filme şi redarea de muzică în mod wireless vor fi de ajuns. Chiar dacă tehnologia Bluetooth a avansat considerabil în ultimii câţiva ani, în cazul activităţilor interactive, tot poate fi simţită o mică întârziere între imagine si sunet. Preţul noului Logitech Z337 este de 99 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult