Microsoft pregătește o versiune Bluetooth pentru un mouse foarte apreciat

27.07.2020
Microsoft pregătește o versiune Bluetooth pentru un mouse foarte apreciat
Foto: Microsoft

Microsoft pregătește o versiune Bluetooth pentru Ergonomic Mouse, unul dintre cele mai apreciate modele din portofoliul său.

Imagini cu dispozitivul au apărut pe site-ul Anatel, autoritatea braziliană care certifică dispozitivele electronice pentru a putea fi vândute pe piața din statul sud-american.

Din imagini, publicate pe site-ul Insiraficha.com, vedem că mouse-ul va folosi două baterii AAA.

Microsoft Ergonomic Mouse este un model cu fir foarte apreciat, deoarece este confortabil și precis, iar prețul lui nu este unul „piperat”. Pe site-ul Microsoft, dispozitivul costă 40 de dolari. În România, prețul este de aproximativ 160 de lei, în magazinele online.

Citește și: Logitech MX Master 3 review: ce înseamnă un mouse premium de productivitate

Modelul este o versiune mai ieftină a Surface Precision Mouse și vine cu senzor cu rezoluție 1.000 DPI. Dispozitivul cântărește 107 grame cu cablu cu tot și dispune de tehnologie Microsoft Blue Track, recunoscută pentru precizia ridicată oferită pe multe tipuri de suprafețe.

Un mouse potrivit contează foarte mult

Modelele de mouse ergonomice sunt tot mai căutate. Folosirea unui dispozitiv de acest fel nepotrivit pentru un timp îndelungat poate cauza probleme de sănătate serioase, precum sindromul de tunel carpian. Potrivit unor studii, mouse-ul nepotrivit este principala cauză a apariţiei acestei afecţiuni.

Pentru cei care se pot obișnui cu unul, un model vertical oferă cele mai mari beneficii pentru sănătate.

Via MSN

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult