Razer Mamba, mouse-ul pentru jocuri care functionează cu sau fără fir

09.01.2009
Razer Mamba, mouse-ul pentru jocuri care functionează cu sau fără fir

Pentru împătimiţii de FPS-uri, Razer vine cu cel mai performant mouse de pe piaţă. Denumit dupa unul din cei mai veninoşi şerpi din lume, Mamba ar trebui să ofere ceea ce doar Logitech G7 a mai încercat: funcţionalitate wireless fără lag. Diferenţa importantă faţă de şoricelul companiei elveţiene este dată de modul dual de funcţionare. Razer Mamba ar trebui să funcţioneze perfect prin intermediul conexiunii wireless de 2,4 GHz, însă dacă vreun as al CounterStrike-ului detectează o infimă întârziere în răspunsul mouse-ului, oricând poate să-l conecteze prin cablul de 2 m la calculator.

Razer Mamba - un mouse pentru pasionatii de jocuri

Senzorul laser reuşeşte să-şi adjudece titlul de cel mai rapid din lume la ora actuală cu o rezoluţie de 5.600 DPI. Designul nu diferă foarte mult de ultimele modele de la Razer, iar butoanele laterale aduc cu cele ale lui Habu, creaţia realizată în comun cu Microsoft. Rotiţa de scroll are laturile iluminate, iar nivelul bateriei şi rezoluţia senzorului sunt indicate prin LED-uri. În afară de cele două butoane laterale, Mamba mai dispune de alte două poziţionate în stânga butonului principal şi care ar trebui să controleze senzivitatea senzorului. Pentru a vă face o idee în legătură cu precizia acestuia, el poate recunoaşte o mişcare cu viteza de 5 m pe secundă.

Razer Mamba - butoanele laterale

O cantitate mică de memorie internă poate stoca mai multe profile personalizabile, foarte utile pentru jucătorii care merg la concursuri. Dimensiunile mouse-ului sunt de 128x70x42,5 mm, iar greutatea sa ar trebui să fie mai mare decât cea a unui mouse cu fir datorită bateriei încorporate. Ea oferă o autonomie de 14 ore în cazul în care este folosit continuu. Razer Mamba ar trebui să fie disponibil în februarie pe site-ul oficial contra sumei de 130 €.

Razer Mamba functioneaza cu sau fara fir

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video