ROCCAT are o nouă armă pentru pasionaţii de jocuri PC

04.06.2014
ROCCAT are o nouă armă pentru pasionaţii de jocuri PC

ROCCAT prezintă Tyon, un mouse pentru jocuri echipat cu nu mai puţin de 16 butoane programabile şi 31 funcţii distincte, activate împreună cu butonul dedicat Easy-Shift[+] pentru a aplica o sumedenie de comenzi în jocuri şi aplicaţiile preferate.

Descris drept un All Action Multi-Button Gaming Mouse, ROCCAT Tyon pune la dispoziţie cea mai extinsă gamă de opţiuni de pe piaţă, pe baza unui design cu funcţii integrate ergonomic, realizat de către experţii ROCCAT.

ROCCAT Tyon Gaming Mouse

Din multitudinea de funcţii, una dintre cele mai inovatoare este X-Celerator, un stick analogic bi-direcţional poziţionat pe latura stângă, cu rol de joystic pentru controlul fin în jocuri: throttling, sprinting, rotirea turelelor tancurilor şi alte sarcini unde comenzile simple date din tastatură nu oferă suficientă precizie.

O altă caracteristică unică a noului ROCCAT Tyon este „aripioara dorsală” (Dorsal Fin), un buton cu două clicuri, poziţionat imediat în spatele rotiţei, care permite acces la două acţiuni suplimentare, mutate astfel de pe tastatură pe mouse.

Memoria internă de 576kB asigură spaţiul necesar pentru păstrarea numeroaselor opţiuni de configurare şi macro-uri, iar senzorul laser 8200 DPI Pro-Aim (R3) garantează precizie, viteză şi acurateţe în situaţiile limită din jocuri.

ROCCAT Tyon Gaming Mouse va putea fi achiziţionat la un preţ recomandat de 449,99 de Lei, începând cu trimestrul al 3-lea / trimestrul al 4-lea din 2014.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult