Tastatura Puzzle, uşor transportabilă şi se asamblează în orice configuraţie

Tastatura Puzzle, uşor transportabilă şi se asamblează în orice configuraţie

Cum v-ar plăcea o tastatură care poate fi transportată într-un simplu săculeţ şi asamblată în orice ordine dorim, pentru a tasta în cel mai comod şi eficient mod cu putinţă?

Tastatura Puzzle

Aflată momentan în stadiu de concept, creaţia designerului Wan Fu Chun este o tastatură complet personalizabilă, din care putem elimina butoanele de care nu avem nevoie şi aranja tastele rămase într-o configuraţie care să răspundă perfect cerinţelor noastre în materie de ergonomie. Spre exemplu, dacă lucrăm doar cu documente text putem scăpa de tastele cu funcţii speciale şi muta tastele rar utilizate (ex Caps Lock) într-o locaţie care să prevină apăsările acceidentale.

Înainte de utilizare, tastatura puzzle este asamblată unind tastele individuale, fixate cu ajutorul unui sistem de prindere cu magneţi. Putem avea unul sau mai multe grupuri de taste, dispuse pe suprafaţa de lucru în orice configuraţie.

Tastatura Puzzle - uşor de transportat şi  se asamblează în orice configuraţie

Rămâne de văzut cum se împacă designul propus cu partea de hardware şi dacă proiectul poate fi materializat în forma prezentată fără a ridica prea mult costurile. Spre exemplu, trebuie găsită o modalitate de a ataşa prin conexiune wireless fiecare tastă din puzzle şi asigura alimentarea cu energie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult