AQIRYS T.G.A. ALPHA este un mouse de gaming care poate fi personalizat în detaliu. Preț și caracteristici tehnice

27.05.2022
AQIRYS T.G.A. ALPHA este un mouse de gaming care poate fi personalizat în detaliu. Preț și caracteristici tehnice

AQIRYS a lansat un nou model de mouse de gaming, cel mai avansat de până acum din portofoliul mărcii. T.G.A. ALPHA (prescurtare de la The Great Annihilator) este un dispozitiv wireless care poate fi personalizat în detaliu.

Modelul, cu șase butoane, vine cu caracteristici tehnice avansate și are o greutate de doar 65 de grame. În pachet sunt incluse multe accesorii pentru personalizarea dispozitivului. Pachetul include, de exemplu, module interschimbabile pentru butoanele principale și podul palmei în patru culori (negru, alb, albastru, roz), plus două cabluri USB (negru și alb) pentru încărcare și utilizare cu fir.

În cutie sunt incluse, de asemenea, 16 distanțiere de grosimi diferite pentru modificarea răspunsului primit de la butoanele principale stânga-dreapta, plus un set suplimentar de patine PTFE.

Conținutul cutiei în care este livrat modelul AQIRYS T.G.A. ALPHA

Senzorul optic, modelul PixArt 3370, oferă o rezoluție maximă de 19.000 DPI și viteză de urmărire a suprafeței de contact de până la 400 IPS. Switch-urile, modele Kailh, rezistă până la 80 de milioane de clicuri. Conectarea la PC se face prin intermediul unui receiver de 2.4 GHz.

Citește și Hands-on AQIRYS Polaris: Mouse-ul este disponibil acum în versiuni Wireless White și Wired

Rata de raportare maximă – viteza cu care mouse-ul transmite date către PC sau de câte ori raportează dispozitivul poziția către computer pe secundă – este de 1.000 Hz.

T.G.A. ALPHA include și sistem de iluminare RGB. Setările mouse-ului pot fi ajustate din aplicația dedicată AQIRYS. Profilul folosit de utilizator poate fi setat în memoria internă a dispozitivului.

În mod wireless, cu polling rate-ul setat la 1.000 Hz și luminile oprite, dispozitivul are o autonomie de până la 44 de ore. Cu LED-urile pornite, autonomia scade la 36 de ore.

Via Go4games

Foto: AQIRYS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult