Logitech anunță MX Anywhere 3, un nou mouse compact premium

21.09.2020
Logitech anunță MX Anywhere 3, un nou mouse compact premium

Logitech a anunțat o nouă generație de mouși de productivitate pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare: MX Anywhere 3. Modelele din gama Anywhere sunt strâns înrudite cu cele din gama MX Master, fiind practic versiuni mai compacte și portabile ale moușilor de productivitate din gama premium. Noul MX Anywhere 3 păstrează astfel tradiția, beneficiind de aceeași tehnologie MagSpeed pentru scroll precum modelul de top MX Master 3.

MX Anywhere 3 oferă funcționalitatea MX Master 3 într-un corp mai compact

Noul MX Master 3 Anywhere este primul mouse din această familie de dispozitive care beneficiază de o mufă USB Type-C. Acesta integrează un acumulator intern, care este încărcat cu un cablu Type-C și promite o autonomie de 70 de zile la o singură încărcare, în timp ce beneficiază și de încărcare rapidă: un minut pentru trei ore de utilizare.

MX ANYWHERE 3

Mouse-ul vine la pachet cu un receiver USB Logitech Unifying, care permite conectarea unui mouse și a unei tastaturi, însă poate fi conectat și pe Bluetooth pe computerele care beneficiază de această tehnologie. De asemenea, mouse-ul poate fi conectat la trei computere simultan, schimbarea între ele fiind posibilă folosind un buton dedicat, la fel ca în cazul MX Master 3. . De altfel, acesta va putea fi folosit și de către cei care stau la un desktop, dar care au mâini prea mici pentru a folosi MX Master 3 într-un mod confortabil.

Alături de modelul standard, Logitech lansează și o variantă numit MX Anywhere 3 pentru Mac. Acesta nu este diferit în niciun fel din punct de vedere hardware, fiind însă disponibil într-o culoare diferită. De asemenea, varianta pentru Mac vine cu un cablu USB-C to USB-C în pachet, pe când varianta standard pentru PC include un cablu USB-A to USB-C. Totuși, mouseul este compatibil cu sistemele de operare Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS și Linux în toate variantele.

Logitech MX Anywhere 3

Logitech spune că noul mouse MX Anywhere 3 va fi disponibil începând cu luna octombrie, la un preț de 420 de lei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult