Logitech sărbătorește cea de-a 10-a aniversare a legendarului mouse G502

02.05.2024
Logitech sărbătorește cea de-a 10-a aniversare a legendarului mouse G502
Foto: Logitech

Astăzi, Logitech G, brand-ul din portofoliul Logitech specializat în tehnologii și echipamente pentru jocuri, sărbătorește a 10-a aniversare a legendarul mouse de gaming G502. În primul său deceniu, G502 a devenit îndrăgit de comunitatea de gameri pentru că oferă performanțe de neegalat, tehnologii avansate și design inovator, devenind cel mai bine vândut mouse de gaming din lume, cu peste 18 milioane de exemplare vândute.

G502 este mouse-ul meu preferat de ani de zile. Acest mouse este extrem de confortabil în utilizare pentru perioade lungi de timp. G502 are un design elegant și cu aspect cool. A fost întotdeauna o alegere perfectă pentru jucătorii care doresc butoane suplimentare ușor de atins și o experiență care să le permită să joace fără întreruperi!

– Meg Kaylee, streamer și producător celebru de jocuri care folosește G502 din 2019.

Încă de la lansare, designul lui G502 a fost bazat pe nevoile jucătorilor. La fiecare update, echipa de ingineri și designeri Logitech G a studiat factorii care influențează modul de joc și a dat viață acestor rezultate atât în modelul G502 original cât și în fiecare model de atunci.

Începând din 2014, Logitech G a introdus primul G502 cu personalizare extinsă, performanță de tracking, răspuns de neegalat și confort maxim, urmat de G502 Proteus Spectrum în 2016, care a oferit în plus jucătorilor până la 16,8 milioane de opțiuni de culoare de iluminare personalizabile. Anul 2018 a fost martorul lansării mouse-ului G502 HERO, proiectat cu senzorul HERO 25K de la Logitech G – cel mai performant senzor la acea vreme. În 2019, G502 a fost modernizat cu tehnologia wireless LIGHTSPEED pentru capacitate de răspuns și fiabilitate uimitoare și încărcare wireless POWERPLAY. Iar, cel mai recent, G502 a fost actualizat la G502 X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS cu comutatoare hibride optico-mecanice LIGHTFORCE.

La Logitech G, suntem foarte mândri de ceea ce am realizat în ultimul deceniu. Ceea ce diferențiază G502 — tehnologia de ultimă oră și designul inovator — a devenit reperul pentru mouse-urile de gaming din întreaga lume.

– Ujesh Desai, director general al Logitech G.

În procesul de proiectare G502, echipa de designeri și ingineri a studiat factorii care influențează cel mai mult modul de joc, oferind în același timp un mouse care a furnizat o mulțime de caracteristici superioare. Mouse-ul G502 original avea un senzor puternic, foarte precis, care putea fi reglat pentru tracking superior și performanță optimă. Folosind tehnologii precum cartografierea termică și experimentarea cu geometria suprafeței, echipa a reușit să creeze un mouse care a oferit un confort sporit și un design inovator funcționând că o extensie a mâinii jucătorului.

Designul G502 optimizează fiecare parte a mâinii, adaptându-se nevoilor prin plasarea butoanelor, ceea ce maximizează experiența noastră de joc. Aceste dispozitive sunt adevărate extensii ale noastre și ne îmbunătățesc abilitățile de zece ori.

– Jeremy „Squatingdog” Pedron, creator și jucător.

În onoarea mouse-ului de gaming emblematic G502, Logitech G anunță o nouă ediție de Logi PLAY DAYS . Între 2 și 13 mai, Logi PLAY DAYS sărbătorește jucătorii și streamerii împreună cu partenerii din retail și e-tail prin oferte și reduceri excepționale la o gamă largă de echipamente de gaming.

Despre Logi PLAY DAYS

În 2022, Logitech G a introdus platforma Logi PLAY pentru a sărbători cultura jocurilor și a streamingului, a explora cele mai recente inovații și tendințe și a modela viitorul PLAY. „Logi PLAY DAYS” au fost apoi introduse în 2023 pentru a recompensa comunitatea cu oferte nemaivăzute până atunci la echipamentele Logitech G. Logi PLAY DAYS oferă, de asemenea, retailerilor și consumatorilor oportunitatea de a participa cu anunțuri de produse noi, activități distractive și implicarea comunității. În toată Europa, echipele de eSports, streamerii, creatorii și jucătorii celebri vor participa la #LogiPLAYDAYS prin intermediul platformelor online.

Logi PLAY DAYS există pentru a sărbători cultura jocurilor și a streaming-ului și pentru a demonstra sprijinul nostru continuu pentru toate comunitățile care împărtășesc credința și pasiunea noastră pentru puterea PLAY. În acest an, care marchează aniversarea a 10 ani de la cel mai bine vândut mouse de gaming din lume, G502 se află în centrul zilelor de primăvară Logi PLAY DAYS și vine ca un preludiu al evenimentului nostru emblematic Logi PLAY din septembrie.

– Yalcin Yilmaz, Vicepreședinte și Head of Europe pentru Logitech.

Retailerii și e-tailerii parteneri vor oferi oferte exclusive pentru produsele Logitech G, cum ar fi:

  • G502X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS: Emblematicele periferice de gaming de la G, cu traking de înaltă precizie și butoanele personalizabile.
  • Căști PRO X LIGHTSPEED: Conceput cu jucători PRO și proiectat pentru a câștiga, seria PRO duce jocul la următorul nivel.
  • G915: O tastatură de gaming de top care oferă tehnologia wireless LIGHTSPEED, oferind performanță profesională și un design sofisticat.
Logitech G502
Foto: Logitech

Sursa: Logitech

Urmărește Go4IT.ro pe Google News