Un proiector care să-ţi înlocuiască televizorul

21.08.2007
Un proiector care să-ţi înlocuiască televizorul

Sony a prezentat unul dintre cele mai performante proiectoare ale sale, VPL-VW60, a cărui principală caracteristică o reprezintă contrastul 35.000:1. Nu trebuie uitat standardul de înaltă fidelitate, 1080p, la care se supune, dar nici brand-ul BRAVIA inscripţionat pe carcasă.

Valoarea foarte mare a contrastului face să pălească în faţa lui VW60, chiar şi televizoarele de top ale gamei BRAVIA, fie ele LCD, cu plasmă sau retroproiecţie. Iar când vorbim de un proiector de rezoluţie superioară, pe care mai scrie şi BRAVIA, chiar nu putem lua în calcul utilizarea sa în săli de conferinţe. Ţinta este clară, domeniul multimedia. Aşadar, cu a sa valoare estimată la 4.000$, VW60 reprezintă o soluţie serioasă în faţa televizoarelor de mari dimensiuni, ale căror preţuri depăşesc uneori această sumă.

Ca orice proiector de ultimă generaţie care se respectă, combatant pentru titlul de „rege” în domeniu, include facilităţi strict necesare: lampă de mare putere (1000 lumeni) şi port HDMI. Iar când nivelul de zgomot nu depăşeşte 22 dB, putem spune că vorbim de un campion.

Sony BRAVIA VPL-VW60

Sony BRAVIA VPL-VW60

Sony BRAVIA VPL-VW60

Urmărește Go4IT.ro pe Google News