Upgrade la Smart TV Android cu 50 dolari, pentru orice TV cu port HDMI

Upgrade la Smart TV Android cu 50 dolari, pentru orice TV cu port HDMI

Adresat celor care deţin un televizor LCD/Plasma de generaţie mai veche şi sunt tentaţi de idea unui upgrade la un Smart TV din noua generaţie, FAVI Streaming Stick promite să ofere o experienţă Smart TV completă la numai o fracţiune din preţul unui televizor nou.

FAVI Streaming Stick

Dispozitivul de forma unui dongle ceva mai voluminos se conectează la una din intrările HDMI prevăzute pe carcasa televizorului şi este alimentat dintr-un port USB adiacent, folosind un cablu USB. Odată conectat, nu ne rămâne de făcut decât să comutăm televizorul pe intrarea HDMI şi să ne bucurăm de funcţionalitatea unui Smart TV perfect funcţional, animat de sistemul Android 4.1 Jelly Bean.

FAVI Streaming Stick dispune de acces la internet prin conexiune wireless N, 4 GB memorie internă şi o colecţie interesantă de aplicaţii Android, printre care un client You Tube şi aplicaţia MediaSHARE, ce permite redarea prin video streaming a filmelor stocate pe PC sau laptop. Având acces la magazinul de aplicaţii Google Play Store, putem instala după bunul plac noi jocuri şi aplicaţii Android.

Chiar dacă FAVI Streaming Stick poate fi achiziţionat cu doar 50 dolari, mai avem nevoie şi de o modalitate pentru a interacţiona eficient cu interfaţa Android. Aici intră în joc mini-tastatura wireless prevăzută cu touchpad, ce poate fi achiziţionată pentru încă 39.99 dolari.

Pentru început, FAVI Streaming Stick va putea fi găsit în magazinele in Statele Unite, începând luna noiembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult