Xiaomi a lansat Mi Mouse, un maus cu carcasă din aluminiu care costă 15 dolari

08.11.2016
Xiaomi a lansat Mi Mouse, un maus cu carcasă din aluminiu care costă 15 dolari

Xiaomi a lansat un maus wireless, numit Mi Mouse, care dispune de conectivitate dual-mode, prin Bluetooth 4.0 sau receiverul de 2.4 GHz dedicat. Astfel, Mi Mouse poate fi conectat la două computere în acelaşi timp, iar trecerea de la un tip de conexiune la alta se face printr-un buton de selecţie aşezat la baza mausului.

Dispozitivul cântăreşte doar 78 de grame, are senzor cu rezoluţie de 1.200 DPI şi funcţionează cu ajutorul a două baterii AA.

 

 

Mausul este disponibil în două variante de culoare pentru carcasa din aluminiu – argintiu şi auriu – şi funcţionează pe orice suprafaţă.

 

Adevăratul punct de atracţie al acestui dispozitiv este preţul de doar 15 dolari. Mi Mouse va fi disponibil în China începând cu 11 noiembrie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult