Car Cinema: Philips PET835

Car Cinema: Philips PET835
Autonomie şi accesorii

Autonomie şi accesorii

Aici avem o situaţie echilibrată. Bateria Li-Ion ţine maxim 3 ore (redare video continuă), destul de puţin când mă gandesc la “Titanic” sau “Lord Of The Rings”. Ce bine că Philips a inclus în pachet şi adaptorul DC pentru maşină.

Philips PET835

Led-ul roşu prezent deasupra brand-ului Philips ne indică încarcarea bateriei. După aproximativ două ore şi jumătate se stinge, semn că procesul de încărcare a luat sfârşit.

Philips PET835 vine cu tot ce ne trebuie pentru a ne face să uităm de cele câteva inconveniente ale sale. Avem aşa: adaptor AC/DC, cablu AV, car kit (inclusiv accesoriile necesare montării pe tetieră), telecomandă, antenă terestră, săculeţ protector şi manual de utilizare.

Philips PET835

Philips PET835

Plusuri şi minusuri

Plusuri şi minusuri

[+] Display generos de 8.5” cu unghi de vizionare excelent
[+] Suport pentru DivX
[+] Tuner TV digital, calitate foarte bună a imaginii
[+] Ieşiri pentru două perechi de căşti
[+] Accesorii în formaţie completă

[-] Ecranul are o rezoluţie mică
[-] În modul TV, foarte sensibil la interferenţe
[-] Autonomie scăzută a bateriei
[-] Lipsa memoriei interne
[-] Modul audio prea simplificat

Verdict: Philips PET835 e bun şi în casă şi în maşină, atât timp cât nu eşti fan "Pimp my ride".

Philips PET835

Mai mult decat un player DVD

Dacă mergi cu maşina la drum lung şi ai ghinionul ca persoanele ce te însoţesc să fie cele mai plictisitoare cu putinţă, roagă-te pentru data viitoare să călătoreşti alături de Florin Piersic sau mai bine aruncă o privire la playerul DVD portabil Philips PET835.

Nu doar că te va delecta cu filmele şi melodiile preferate, dar vei putea viziona chiar şi meciurile din Liga Campionilor.Tuner-ul TV integrat e dovada.

DVD

La prima vedere toată lumea a fost încântată, însă pe parcurs ne-am schimbat un pic părerea. Display-ul TFT de 8.5” are o rezoluţie slabă, de 480×234 pixeli (aspectul 16:9 ar fi fost binevenit), dar Philips a dotat player-ul cu o tehnologie ce optimizează calitatea imaginii (Zero Bright Dot) astfel că rezultatul per ansamblu este satisfăcător.

Unghiul de vizionare este excelent, iar singura poziţie care nu mi-a permis să vad filmul a fost din spatele aparatului. În maşină, nici nu se pune problema. Montat pe oricare dintre tetiere, nu va crea disconfort vizual nimănui. În plus, dispune de două ieşiri audio pentru căşti, poate unii vor să doarmă (sper că nu şi soferul). Philips PET835 a rulat fără erori de citire atât filme în format DVD cât şi DivX-uri.

Audio

Player-ul audio este simplu, lipseşte egalizatorul şi nu permite afişarea integrală a denumirii melodiilor. Calitatea sunetului este foarte bună, dacă foloseşti nişte căşti pe măsură. Difuzoarele încorporate reproduc un sunet de calitate medie, nu foarte puternic.

Philips PET835

TV

Integrarea tuner-ului TV digital (DVB) cu teletext şi prezenţa antenei terestre este o combinaţie pentru care Philips PET835 primeşte încă o bilă albă. Am reuşit să recepţionez principalele posturi TV din România, iar calitatea imaginii a fost una foarte bună. Acasă am avut ceva probleme din cauza calculatorului care bruia semnalul cu neruşinare.

USB e prea puţin

Tare drăguţ ar fi fost acest player DVD portabil dacă avea memorie internă sau măcar un cititor de carduri. Port-ul USB permite totuşi accesarea fişierelor de pe un suport de memorie extern, dar citirea informaţiilor se face foarte greu. Nici gând să rulezi vreun film de pe aşa ceva, iar fotografiile se încarcă lent şi se văd prost din cauza rezoluţiei display-ului.

Philips PET835

Urmărește Go4IT.ro pe Google News