Genius Entertainment Line-up 2008 (partea a II-a)

09.01.2008
Genius Entertainment Line-up 2008 (partea a II-a)

După ce la sfârşitul lui 2007 Genius a prezentat câteva dintre produsele pe care le vor lansa anul acesta, zilele trecute a adăugat liniei de entertainment încă două gadgeturi: un ceas mai special şi un tuner TV extern.

Ceas cu MP3, calculator de calorii pierdute

Seamănă cu un ceas, de fapt e un music player şi se ataşează cu drag de braţul pasionaţilor de sport, eventual preocupaţi de greutatea corporală. Genius MP3-DJ Sport are 2 GB memorie internă în care intră vreo 500 – 1.000 de melodii în funcţie de format (MP3 sau WMA) şi de cum sunt comprimate. Pe display afişează nu doar detalii despre piesa ascultată ci şi caloriile pierdute în timp ce alergaţi, numărul paşilor ori viteza de alergare. Radio FM şi reportofon sunt deja funcţii regăsite cam la orice MP3 player, iar DJ Sport nu face excepţie. Autonomia device-ului este de 10 ore cu o baterie alcalină.

Genius Mp3 DJ Sport

60 euro (estimativ); Partenerii Genius

TV pe monitor cu PC-ul închis

După ce te saturi de joacă, de office, de mail-uri, de internet browsing, dă-i shut down PC-ului ca să nu te mai deranjeze cu zgomotul ventilatoarelor. Rămâi însă în dreptul său; doar ştim că e locul tău preferat. Chiar şi cu computerul închis, te poţi uita la posturile TV pe monitorul acestuia cu ajutorul unui tuner TV precum Genius TVGo A31 V3. Este extern, se cuplează instant la display prin cabluri standard, nu trebuie să instalezi niciun driver şi este optimizat pentru afişarea corespunzătoare pe monitoare noi cu raport de aspect 16:9 şi rezoluţie de până la 1.680×1.050 de pixeli. TV tunerul se poate conecta şi la un videoproiector, dacă ai aşa ceva, vine cu telecomandă şi are funcţie “Picture In Picture” pentru vizionarea simultană pe ecran, în două ferestre, a meciului transmis via TV şi a jocului de pe computer.

106 euro (estimativ); Partenerii Genius

Genius TVGo A31

Urmărește Go4IT.ro pe Google News