Player multimedia de la LG şi Volkswagen

Player multimedia de la LG şi Volkswagen

Ieri vă spuneam de parteneriatul dintre Microsoft şi Samsung pentru realizarea lui ZunePhone, dar acum a venit rândul celor de la LG şi Volkswagen să fie în centrul atenţiei. LG Beetle este rezultatul asocierii celor din urmă, iar dezvăluirea produsului a avut loc saptămâna trecută, cu ocazia Seoul Motor Show, în Coreea.

Player-ul multimedia este identic din punct de vedere tehnic cu modelul LG FM37, dar temele coloristice ce se asortează perfect cu interiorul celebrului automobil fac diferenţa. Temele despre care vorbeam sunt Salsa Red, Shadow Blue şi Sunflower Yellow.

LG VW Beetle LG Beetle este capabil să redea fişiere audio MP3, WMA şi OGG, iar pe display-ul de 2,4” touchscreen pot rula filme sau videoclipuri în format MPEG-4 sau WMV 9. Player-ul nu excelează la capitolul autonomie: avem la dispozitie 20 de ore de auditie şi doar trei ore în cazul în care dorim să privim filme şi filmuleţe. Disponibil în variantele de 2 GB şi 4 GB, se prevăd oarece dificultăţi la îndeplinirea cerinţelor potenţialilor clienţi, posibilitatea expandării memoriei cu ajutorul unui card ar fi fost un lucru binevenit. Aceste mici inconveniente se compensează cu plusuri şi aici mă refer la meniul bine structurat, design-ul slim (10,2 mm grosime), construcţia de calitate (carcasa este din aluminiu, rezistentă la zgârieturi şi amprente) şi, nu în ultimul rând, brandul VW.

Ca de obicei, informaţiile cu privire la preţ şi disponibilitate rămân secrete ce doar timpul le va dezvălui.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News