Produse Parkside de grădinărit și reparații, disponibile în oferta Lidl la prețuri avantajoase

21.02.2024
Produse Parkside de grădinărit și reparații, disponibile în oferta Lidl la prețuri avantajoase

Pentru lucrări în grădină sau reparații, Lidl vine cu o serie nouă de unelte Parkside la prețuri bune. Fiind vorba despre un producător foarte renumit și apreciat, avem de-a face cu produse de top, unde raportul calitate-preț este foarte avantajos.

În oferta se află un motofireăstrău pe benzină, motocoasă 6 în 1, fierăstrăul electric și o mașină de tuns gazonul pe benzină. Catalogul este completat și de un dispozitiv de curățare țevi.

Motofierăstrăul pe benzină Parkside este instrumentul ideal pentru tăierea lemnului și a altor materiale. Cu o turație maximă a motorului de 11500 min și o lungime a lamei de 45 cm, acest motofierăstrău face față cu ușurință chiar și celor mai grele sarcini. Echipat cu un motor în 2 timpi și o capacitate cilindrică de 53 cm, este disponibil la un preț special de 549 RON.

Motocoasa 6 în 1 Parkside este perfectă pentru întreținerea gazonului și a grădinii. Cu un preț redus de 899 RON, această motocoasă este dotată cu un mâner lateral suplimentar și o tijă căptușită pentru confort în timpul utilizării. Include și accesorii precum suflantă pentru frunze, tăietor pentru marginea gazonului, trimmer pentru gazon, foarfecă pentru gard viu și emondor de înălțime.

La ce preț este oferită mașina de tuns gazonul pe benzină

Fierăstrăul electric cu lanț Parkside III este o alegere excelentă pentru tăierea lemnelor de dimensiuni mici și medii. Cu o viteză a lanțului de până la 14,5 m/s și o lamă robustă de 42 cm, acest fierăstrău oferă o tăiere precisă și rapidă. Disponibil la doar 279 RON, este echipat cu accesorii, inclusiv protecție pentru lamă și cheie combinată.

Mașina de tuns gazonul pe benzină Parkside este un instrument indispensabil pentru întreținerea gazonului. Cu o lățime de tăiere de 41 cm și o înălțime reglabilă în 3 trepte, acesta este perfect pentru a obține un gazon bine îngrijit. Disponibilă la un preț special de 599 RON, această mașină de tuns gazonul vine echipată cu accesorii precum cheie pentru bujie, kit mulci și șurubelniță. Oferta este completată și de dispozitivul de curățare țevi, care este oferit la prețul de 99 RON.

Toate produsele menționate sunt disponibile în oferta Lidl în perioada 26.02.2024-03.03.2024. Vizitați catalogul magazinului pentru mai multe detalii!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult