Avantajele Oculus Quest 2 pentru Corporate Training

23.03.2021
Avantajele Oculus Quest 2 pentru Corporate Training

„Transforma modul in care lucrezi cu realitatea virtuala. Oculus VR pentru afaceri elimina barierele fizice si ofera noi modalitati puternice de conectare, colaborare si invatare” – Oculus.

Cu Oculus Quest 2 nu ai nevoie de hardware scump de realitate virtuala ori de dispozitive mobile puternice pentru a rula experiente VR. Acest Ochelari VR Quest 2 este o casca autonoma, accesibila, care poate fi utilizata cu o serie de aplicatii si scenarii de training.

Trainingul si Realitatea virtuala

VR deschide noi oportunitati interesante pentru trainingul angajatilor. Pentru ca se pot stimula si improviza tot felul de scenarii oriunde in lume (de exemplu: training de securitate impotriva incendiilor sau sustinerea unui discurs in cadrul unei conferinte), fiecare cursant are posibilitatea sa-si exerseze abilitatile fara consecinte in lumea reala.

Realitatea de zi cu zi arata ca e dificil sa exersezi multe scenarii de soft skills folosind metodele traditionale. Aici intervine VR ( ochelari vr 3d smartphone). Fara VR, cum ar putea angajatii sa faca fata unui incendiu in birou? Sau sa raspunda unui numar urias de solicitari de Black Friday?

Ce sunt ochelarii VR Oculus Quest 2, ochelari realitate virtuala 3d ?

Quest 2 este o casca VR care permite experimentarea aplicatiilor VR fara a avea nevoie de un computer sau un telefon mobil performant. Setul vine cu tot ce e nevoie pentru alimentarea experientelor VR si reprezinta un instrument eficient pentru toate tipurile de training in VR.

  • Ochelari vr pentru playstation Sony pentru PlayStation 4 realitate virtuala 3d,  vr ps4 = 1281 lei
  • Controller VR Esperanza pentru Ochelarii VR Esperanza EMV100 (Negru) = 17 lei

Caracteristici Oculus Quest 2,  ochelari realitate virtuala

  • Vizualizare personala – Optica cristalina si grafica 3D de ultima generatie. Acesti ochelari realitate virtuala dau senzatia unui cinema personal.
  • Intalniri cu prietenii – Faceti cunostinta in lumea VR cu alti colegi si puteti participa impreuna la anumite traininguri VR.
  • Portabil si usor de folosit. Nu e nevoie de telefon, PC sau alte fire.
  • Permite o navigare usoara cu ajutorul controalelor manuale si intuitive.
  • Permite intalnirea cu colegii in lumea VR cand se transmite direct pe un tv compatibil sau in aplicatia mobila Oculus.
  • Audio incorporat. Difuzoare integrate care ofera un sunet 3D cinematografic.

Cand asezi pe ochi ochelarii VR Oculus Quest 2 descoperi imediat ca sunt confortabili. Au o captuseala interioara moale care se simte bine pe zona fetei si nasului. De asemenea, ei permit o buna aerisire. Greutatea lor este mica, motiv pentru care pot fi purtati pentru sesiuni VR mai lungi.

Difuzoarele amplasate in suporturile curelei pe ambele parti ale capului, se dovedesc incredibil de utile. Desi nu putem spune ca inlocuiesc o pereche de casti de inalta calitate, aceste difuzoare au performante foarte bune. Desi nu sunt pozitionate direct la nivelul urechilor, difuzoarele ofera o senzatie reala de scufundare in lumea virtuala, fara sa ai nevoie de o pereche suplimentara de casti.

Ochelarii Oculus Quest 2 includ si un controler manual, bine proiectat si usor de utilizat. Are dimensiuni ergonomice si comenzile sale receptive faciliteaza navigarea in lumea virtuala.

Descopera mai multe detalii tehnice si ofertele noastre speciale in categoria dedicata ochelarilor VR si accesoriilor pentru realitate virtuala. Vino pe evoMAG.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult