HTC Vive poate fi comandat oficial şi din România

27.02.2017
HTC Vive poate fi comandat oficial şi din România

HTC a anunţat că, începând cu 1 martie, headset-ul pentru realitate virtuală HTC Vive va putea fi comandat oficial din România şi alte opt ţări din Europa. Comenzile pot fi plasate începând de astăzi pe site-ul Vive.com.

 

Astfel, numărul ţărilor europene în care este disponibil Vive a ajuns la 33. Dispozitivul costă 899 de euro. „Cele nouă ţări adiţionale în care putem livra Vive găzduiesc unii dintre cei mai avizi gameri de PC din Europa şi ne oferă o oportunitate uriaşă de a ne aduce revoluţionarul sistem de realitate virtuală room-scale în faţa şi mai multor clienţi”, a declarat Peter Frolund, VP pentru VR (Europa) la HTC.

 

 

HTC Vive este una dintre cele mai apreciate tehnologii VR ale momentului şi le permite utilizatorilor o oarecare libertate de mişcare.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult