Industria filmelor pentru adulţi trece la holograme

18.12.2016

Industria filmelor pentru adulţi a adoptat întotdeauna cele mai noi tehnologii. Acum a venit rândul hologramelor. Compania CamSoda plănuieşte să lanseze pe piaţă un serviciu numit „live holographic streaming” la evenimentul AVN Adult Entertainment Expo din Las Vegas.

Clipurile „Holo-Cam” vor fi filmate într-un studio special, iar utilizatorii vor putea vedea conţinutul folosind nişte piramide care funcţionează cu computere desktop, telefoane sau tablete.

Va fi oferit un program săptămânal, iar sesiunile private vor fi contracost.

Deocamdată rezoluţia hologramei este destul de slabă, iar hologramele sunt destul de mici. CamSoda spune că mărimea hologramei va depinde de ecranul şi rezoluţia dispozitivului pe care este folosit dispozitivul piramidal.

Tehnologia folosită de companie este similară cu „holoportarea” prezentată în acest an de Microsoft. Această tehnologie permite reconstrucţia, în timp real şi oriunde în lume, a unor modele 3D.

în România o echipă de cinci tineri a prezentat HoloSee, o tehnologie similară, dezvoltată independent de cea a Microsoft.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult