Xiaomi a dat startul evenimentului Fan Festival 2024: reduceri la smartphone-uri, routere și dispozitive smart

01.04.2024
Xiaomi a dat startul evenimentului Fan Festival 2024: reduceri la smartphone-uri, routere și dispozitive smart
Foto: Xiaomi

Xiaomi organizează ediția anuală a Xiaomi Fan Festival (XFF) în aprilie, luna aniversară a companiei, iar în România momentul de apreciere pentru fani este marcat printr-o reducere de 10% la o gamă atractivă de smartphone-uri, routere și dispozitive smart AIoT.

Promoția specială se derulează în perioada 1 – 7 aprilie, în rețelele de magazine retail partenere ale Xiaomi, dar și pe site-ul propriu Mi-Home.ro.

Printre gadget-urile ce fac subiectul acestor reduceri se regăsesc unele smartphone-urile atractive, care se pot dovedi cadouri inspirate pentru sărbătorile ce se apropie, precum modelele Xiaomi 14, Redmi 13C și gama Redmi Note 13.

Conectivitatea rapidă și stabilă este, la rândul său, disponibilă la prețuri promoționale, prin routerele wireless Mi Router 4C, Mi Router 4A, Xiaomi Router AX3200, Mi Router AX9000, dar și prin sistemele tip mesh Xiaomi Mesh System AX3000, în versiunile cu unul sau două dispozitive.

De asemenea, o varietate de tipuri de camere smart sunt incluse în promoția XFF: C200, C300, C400; precum și cele pentru exterior AW200, AW300 și CW400.

Pasionații de mobilitate smart care sunt și atenți la mediul înconjurător își pot achiziționa, în cadrul aceleiași promoții, trotinetele inteligente Mi Electric Scooter Pro 2, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro și Xiaomi Electric Scooter 4 Lite.

Cu ocazia celei de-a 14-a aniversări de la fondarea companiei, festivalul din acest an se desfășoară sub tematica „Our Iconic Moment” și încurajează fanii să își amintească de momentele petrecute împreună și să anticipeze noile experiențe care vor urma.

Istoria Xiaomi Fan Festival

Organizat pentru prima dată în 2012, cu ocazia celei de-a doua aniversări a fondării companiei, XFF a devenit o sărbătoare anuală derulată în luna aprilie, ce exprimă aprecierea pentru fanii Xiaomi.

XFF a debutat în China continentală, apoi a fost introdus în India și Indonezia în 2015, și a intrat în piețele europene încă din 2018. În prezent, XFF are loc în peste 40 de țări și regiuni din întreaga lume.

Xiaomi Fan Festival
Foto: Xiaomi

Sursă: Xiaomi România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News