Apple a găsit o soluție pentru cea mai recentă problemă de pe Apple Watch: descărcarea rapidă a bateriei

06.11.2023
Apple a găsit o soluție pentru cea mai recentă problemă de pe Apple Watch: descărcarea rapidă a bateriei
Foto: Profimedia Images

În curând, utilizatorii Apple Watch vor primi o actualizare software ce va aborda problema consumului rapid al bateriei, o problemă raportată de mulți utilizatori după lansarea actualizării watchOS 10.1.

Deși nu există un termen specificat de către companie pentru lansarea acestei actualizări, un raport MacRumors menționează că Apple a informat furnizorii de servicii autorizați despre această problemă și le-a promis că soluția software este pe drum.

Problema descărcarii rapide a bateriei a fost semnalată pe diverse platforme online de către proprietarii unor modele variate de ceasuri inteligente Apple, inclusiv cel mai recent model Apple Watch Ultra 2. Aceștia au observat o scădere neobișnuit de rapidă a bateriei după actualizarea la cel mai recent sistem de operare.

watchOS 10.1.1 sau watchOS 10.2, gata să remedieze problema!

Compania nu a oferit un interval de timp exact pentru lansarea update-ului, dar există speculații că aceasta ar putea fi inclusă într-o viitoare actualizare, cum ar fi watchOS 10.1.1, sau în următoarea actualizare majoră, watchOS 10.2, care este în prezent în faza de testare beta.

Problema a atras atenția imediat după ce utilizatorii au început să împărtășească experiențele lor pe rețele sociale și pe site-ul de suport al companiei. Situația pare să afecteze mai multe modele suportate în prezent, inclusiv Apple Watch Ultra de a doua generație, care a fost lansat în cadrul evenimentului Apple din septembrie.

Actualizarea watchOS 10.1 a adăugat o nouă funcționalitate pentru Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2, permițând utilizatorilor să folosească o nouă funcție – atingerea cu degetul arătător și cu cel mare – pentru a efectua diferite acțiuni. Funcția Double Tap oferă posibilitatea de a răspunde la mesaje text, a accepta apeluri, a amâna alarme, a reda sau pauza muzica, și a comuta la vizualizarea elevației în aplicația busolei. Noul update nu este disponibil pe modelele mai vechi, inclusiv Apple Watch Series 8 și prima generație Apple Watch Ultra.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult