Au apărut noi imagini cu smartwatch-ul „Moonraker” la care a lucrat Nokia

Compania Nokia lucra, înainte să fie achiziţionată de Microsoft, la un smartwatch, cu nume de cod „Moonraker”. Sub umbrela Microsoft dispozitivul nu a mai fost lansat, iar multă lume s-a întrebat oare cum ar fi arătat un ceas produs de compania finlandeză. Iată că celebrul cont de Twitter @evleaks a publicat un GIF în care apare ceasul inteligent care nu a mai apucat să vadă lumina zilei.  
 
Citeşte şi: Nokia cumpără producătorul de ceasuri inteligente Withings cu 170 milioane de euro
 
Se pare că un prototip al Moonraker a fost prezentat într-un cerc restrâns la Mobile World Congress 2015, iar planul iniţial era ca ceasul să fie lansat împreună cu smartphone-ul Lumia 930. Evident, acum ştim că acest lucru nu s-a întâmplat, din motive necunoscute. 
 
 
Din imagini vedem că ceasul este unul colorat, aşa cum ne obişnuise Nokia la produsele sale, iar pe el apare sigla Microsoft. Pe capacul din spate se observă şi ceea ce pare a fi un senzor pentru puls. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult