Ceasurile Fitbit Versa 4 și Sense 2 apar în imagini reale. Ar putea fi anunțate în curând

23.07.2022
Ceasurile Fitbit Versa 4 și Sense 2 apar în imagini reale. Ar putea fi anunțate în curând

Fitbit, brandul de wearables cumpărat de Google în urmă cu doar câțiva ani, urmează să reîmprospăteze oferta de ceasuri inteligente cu o nouă generație pentru 2022. Deja imagini reale cu Sense 2 și Versa 4 au apărut pe internet, însă informațiile despre noile lor capabilități sunt în continuare limitate. Ce putem observa din noile imagini este că design-ul nu se schimbă foarte mult, însă utilizatorii ar putea avea un motiv de fericire pe noul Sense 2.

Versa 4 și Sense 2 de la Fitbit nu schimbă foarte mult design-ul exterior

Originalul ceas Fitbit Sense folosea un buton lateral cu senzor de presiune, care putea detecta apăsările, însă nu se apăsa fizic. Sense 2 va beneficia în schimb de un buton fizic, cu acțiune mecanică, care ar trebui să ofere un feedback mult mai bun în utilizare. Senzorul pentru ECG este mai bine integrat în design-ul ceasului, fiind amplasat pe rama neagră a ecranului, în timp ce zona de senzori din partea de jos a fost modificată pentru a integra mai multe capabilități în același spațiu.

Conform marcajelor de pe modelele fotografiate, Fitbit Sense 2 va fi echipat cu senzori pentru ECG, temperatură, GPS și va oferi rezistență la apă la 5 atmosfere, adică 50 de metri adâncime.

Modelul Versa 4 se schimbă mai puțin la exterior, însă. Ceasul are același design încă de la versiunea Versa 2, iar senzorul ECG rămâne exclusiv seriei Sense. Ce primește și Versa 4 este rezistența la apă la 50m și noi funcții pentru monitorizarea somnului, precum detecția sforăitului.

Având în vedere că design-ul nu se schimbă foarte mult, cel mai probabil, nici anul acesta Fitbit nu va face trecerea la sistemul de operare WearOS de la Google. Toate ceasurile inteligente ale companiei de până acum au folosit software-ul proprietar Fitbit, iar acest lucru nu se va schimba, probabil, nici cu această generație.

sursa: 9to5mac

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult