OnePlus Watch va debuta alături de OnePlus 9

14.03.2021
OnePlus Watch va debuta alături de OnePlus 9

Auzim zvonuri despre OnePlus Watch de câțiva ani deja, însă lansarea seriei de telefoane OnePlus 9 va fi cea care va coincide și cu debutul primului ceas al companiei. Contul de Twitter OnePlus India a pus un link către forumul oficial al brandului, unde deși nu este confirmat oficial un nume sau despre ce produs este vorba, este sugerat destul de clar că vorbim despre un ceas inteligent. Ba chiar avem și o fotografie de „teasing” cu ceea ce pare a fi marginea unui ceas.

OnePlus Watch va fi primul ceas al companiei

Postarea OnePlus India vine alături de mesajul „You asked for it. You’re getting it.” (L-ați cerut. Îl veți primi), sugerând că acest ceas va fi realizat la insistențele fanilor. Campania de teasing include postări de la diverși leakeri din ultima perioadă, mesajele sugerând că OnePlus Watch (nume neconfirmat încă) va fi lansat alături de OnePlus 9.

Totuși, postarea de pe forum vorbește despre cum „timpul trece” și despre un produs care „este orientat către sănătate, punctual și are grijă de tine atunci când dormi”. Toate aceste indicii vorbesc clar despre funcțiile unui ceas inteligent. Nu știm însă ce platformă software va adopta. OnePlus ar putea alege Wear OS în varianta Google, pentru a oferi integrare completă pentru telefoanele sale, sau ar putea opta pentru o versiune personalizată a software-ului, fără acces la Play Store, dar cu identitate vizuală proprie. Alternativ, compania ar putea dezvolta un sistem de operare dedicat, așa cum au făcut și alți producători, precum Huawei sau Samsung.

De altfel, compania ține și un concurs, iar nouă câștigători vor primi acest produs. Aceștia trebuie să deseneze produsul, dar să ofere doar răspunsuri greșite, iar reprezentanții companiei vor premia cele mai creative creații. Concursul se termină pe 23 martie, fix înainte de evenimentul de lansare pentru OnePlus 9.

sursa: OnePlus

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult