Fitbit anunță ceasurile Sense și Versa 3, alături de brățara Inspire 2

25.08.2020
Fitbit anunță ceasurile Sense și Versa 3, alături de brățara Inspire 2

Săptămâna trecută aflam primele zvonuri despre noua gamă de dispozitive Fitbit, iar acum compania deja anunță toate aceste noi modele de dispozitive de purtat. Vorbim despre Fitbit Sense, un nou ceas inteligent echipat cu senzori avansați, Fitbit Versa 3 și noua brățară de fitness Inspire 2. Toate adoptă design-uri noi și beneficiază de noi capabilități în cadrul familiilor de produse ale companiei Fitbit.

Ceasurile inteligente Sense și Versa 3 de la Fitbit arată foarte similar în design. Totuși, acestea sunt destul de diferite atunci când vorbim despre capabilitățile lor de monitorizare a utilizatorilor.

Noile ceasuri Fitbit Sense și Versa vin cu design nou, sensori noi și autonomie ridicată

Fitbit Sense este cel mai avansat ceas produs până acum de compania americană. Acesta integrează pentru prima dată pe un ceas inteligent un senzor EDA (activitate electrodermală) care poate detecta stresul utilizatorului. Acesta folosește și un senzor ECG, pe care l-am mai întâlnit și pe alte dispozitive în ultimii doi ani, cât și posibilitatea de a calcula nivelul de oxigen din sânge. Sense promite o autonomie de 6 zile, iar ceasul va veni la pachet cu un abonament de șase luni pentru serviciul Fitbit Premium.

Modelul Fitbit Versa 3 este similar în design, însă vine fără toți acești senzori de activitate. Ce oferă în plus față de modelul de anul trecut este însă un modul GPS, pentru înregistrarea activităților sportive alături de o hartă. Atât Versa 3, cât și Sense beneficiază de această nouă funcționalitate, cât și de detectarea automată a peste 20 de exerciții sportive uzuale.

În cele din urmă, brățara Fitbit Inspire 2 promite o autonomie de 10 zile și oferă un an de Fitbit Premium. Și această brățară vine cu detecție automată pentru 20 de exerciții fizice, monitorizare a somnului, cât și monitorizarea ciclului menstrual al femeilor.

Cât costă noile dispozitive wearable de la Fitbit

Toate cele trei modele vor fi disponibile pe piața din România la sfârșitul lunii septembrie. Fitbit Sense va costa 1.649 lei și va veni în variante carbon/graphite stainless steel și lunar white/soft gold stainless steel. Fitbit Versa 3 costă 1.149 lei și vine în black/black aluminum, pink clay/soft gold aluminum și midnight/soft gold aluminum. Accesoriile pentru ceasuri precum curelele sunt compatibile între modele și pornesc de la prețuri de 149 lei, spune Fitbit.

Brățara Fitbit Sense 2 costă însă doar 499 lei și vine în trei culori: negru, alb și roz. Și acest model va primi accesorii sub formă de brățări din diverse materiale și culori, cu prețuri de la 99 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult