Fossil anunță ceasurile Gen 6 Hybrid cu design „tradițional” și funcții smart

26.06.2022
Fossil anunță ceasurile Gen 6 Hybrid cu design „tradițional” și funcții smart

Producătorul de ceasuri Fossil a anunțat noul Gen 6 Hybrid. Acesta este un model care oferă atât experiența unui ceas tradițional, care afișează ora folosind cele două limbi pentru minute și ore, dar integrează și funcții smart similare cu cele pe care le regăsim pe smartwatch-urile obișnuite din piață. Ceasul arată însă ca unul tradițional, afișajul digital fiind „ascuns” în design pentru a semăna mai degrabă cu complicații.

Ceasurile Fossil Gen 6 Hybrid promit autonomie de 2 săptămâni

Fossil Gen 6 Hybrid se va lansa pe piață abia pe 27 iunie, însă compania face anunțul încă de pe acum. Cei care vor alege un astfel de model nu vor trebui să scoată foarte mulți bani din buzunar pentru el, întrucât prețul este stabilit la 229 dolari americani. Acesta este astfel mai ieftin decât modele precum Apple Watch SE, Galaxy Watch4 sau Huawei Watch GT 3, dar vine echipat cu majoritatea funcțiilor și senzorilor de pe acestea.

Vorbim despre un ceas echipat cu senzori de mișcare pentru monitorizarea activităților sportive, cu senzor de puls, cât și cu un nou senzor pentru saturația de oxigen din sânge. Fossil Gen 6 Hybrid vine în două variante, Machine, un model bărbătesc cu cadran de 45 mm și Stella, mai feminin cu cadran de 40,5mm. O altă noutate ar fi suportul pentru asistentul vocal Alexa, care poate înregistra comenzi direct de pe ceasul Fossil.

Fossil-Gen-6-Hybrid-Stella-1000w

Ambele ceasuri promit autonomie de până la două săptămâni, însă având în vedere că vin cu afișaj alb-negru și mai puține funcții avansate decât modele cu ecrane OLED, această performanță nu este tocmai impresionantă. Totuși, cei care vor un ceas cu funcții inteligente, dar care să arate totuși precum un ceas „tradițional” nu au foarte multe opțiuni, iar modelele Fossil par să se încadreze în aceste cerințe.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult