Huawei confirmă lansarea Watch GT 3 Pro. Va veni cu rezistență îmbunătățită la apă

26.04.2022
Foto: Huawei

Evenimentul Huawei care va avea loc pe 28 aprilie în China nu va include doar un smartphone pliabil, așa cum era inițial anunțat. Huawei Mate Xs 2 va fi cu siguranță atracția principală, dar compania chineză a confirmat acum că va lansa simultan și un nou smartwatch. Ceasurile companiei se dovedesc a fi de mare succes, în special modelele din seria Watch GT, iar lansarea de săptămâna aceasta va aduce un nou model în această gamă: Huawei Watch GT 3 Pro.

Huawei Watch GT 3 Pro va fi lansat foarte curând

Ceasurile Huawei Watch GT promit funcționalitate avansată și autonomie de lungă durată, în comparație cu modelele concurente și chiar față de modelele Huawei Watch „non-GT”. Asta pentru că rulează o versiune mai „lite” de HarmonyOS, care anterior se numea chiar LiteOS. Acest lucru permite funcționarea cu un procesor care consumă mai puțină energie, dar care poate oferi în continuare acces la cele mai avansate funcții de fitness, cât și la posibilitatea de a instala aplicații din magazinul AppGallery. Diferența este că aplicațiile pentru Huawei Watch 3 sunt mai avansate în capabilități.

Anterior, modelul Huawei Watch GT 2 Pro a venit cu un procesor îmbunătățit și construcție din materiale premium față de Huawei Watch GT 2 „standard”. Ne așteptăm ca noul Watch GT 3 Pro să vină cu îmbunătățiri similare. Modelul GT 2 testat anterior de noi venea cu o carcasă din oțel și protecție din sticlă pentru ecran. Ne așteptăm la o carcasă din titan și ecran protejat de sticlă de safir. De asemenea, este posibil ca noul model să vină cu funcții mai avansate de monitorizare sportivă.

Primul clip de „teasing” sugerează activități subacvatice precum snorkeling sau scufundări la până 30 de metri adâncime. În timp ce modelele GT 3 de până acum oferă rezistență la apă de până la 5 ATM, adică 50 de metri adâncime, acestea nu oferă și monitorizarea activităților la adâncime atât de mare. Funcțiile acvatice ale GT 3 sunt limitate la înot în bazin sau ocean.

sursa: GSM Arena

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult