Primele imagini reale cu Pixel Watch. VIDEO

06.12.2021
Primele imagini reale cu Pixel Watch. VIDEO

Google s-a aliat cu Samsung pentru a aduce primele ceasuri cu noul Wear OS 2.0 pe piață în 2021, însă în 2022, compania va lansa propriul ceas, dacă zvonurile din prezent se dovedesc a fi adevărate. Știam despre existența Pixel Watch încă din primăvara acestui an, însă abia anul următor urmează să vedem hardware-ul final. YouTuber-ul Jon Prosser, cel care a dezvăluit inițial informațiile despre Pixel Watch, a publicat recent și primele imagini reale cu produsul.

Pixel Watch va fi lansat în 2022

Primele fotografii cu Pixel Watch erau simple randări 3D, bazate pe imagini oficiale pe care Prosser le avea la momentul respectiv. Noile imagini, care par a fi fotografii reale de presă, cu tot cu branding-ul oficial „Pixel Watch”, dezvăluie puține lucruri noi, însă.

pixel watch

Avem în imagini un ceas de formă rotundă, cu sticlă foarte curbată deasupra ecranului. Conform informațiilor dezvăluite de Prosser, curelele pentru Pixel Watch vor fi proprietare, în stilul Apple, în timp ce singurul buton fizic de pe carcasă pare să fie o coroană rotativă.

Nu știm alte detalii despre Pixel Watch, însă. Nu știm ce dimensiuni va avea ecranul, ce senzori va integra ceasul și nici ce autonomie va oferi. Fiind însă prezentat drept răspunsul Google la Apple Watch, probabil că funcțiile oferite vor fi comparabile cu gama de ceasuri de succes de la Apple.

Interesant este însă faptul că Pixel Watch este așteptat în primul trimestru din 2022, în timp ce o nouă versiune a sistemului de operare Wear OS va fi lansată abia în vară. Conform Prosser, Google plănuia o lansare de ceas alături de seria Pixel 6, însă criza de procesoare a dus la amânarea lansării acestor dispozitive.

pixel watch foto

Spre diferență de gama Galaxy Watch 4, Pixel Watch va rula Wear OS cu interfața standard de la Google, fără One UI-ul de la Samsung.

sursa: Front Page Tech

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult