Tag Heuer și Nintendo anunță ceasul Connected în ediție limitată Super Mario

14.07.2021
Tag Heuer și Nintendo anunță ceasul Connected în ediție limitată Super Mario

Nu ne-am fi așteptat ca un brand de ceasuri premium precum Tag Heuer să se asocieze cu un brand de gaming precum Nintendo, pentru realizarea unui smartwatch în ediție limitată. Se pare însă că cele două companii consideră că poate exista destulă cerere pentru un ceas cu Wear OS cu tematică Mario, pentru care cei interesați ar fi dispuși să cheltuie peste 2.000 de dolari americani. Ceasul se numește Tag Connected X Super Mario Limited Edition și pare să fie doar o variantă cu decorațiuni exterioare diferite a ceasului deja lansat.

Ceasul Tag Heuer Connected cu Super Mario va fi disponibil în doar 2.000 de unități

Seria de ceasuri Tag Heuer Connected există încă din 2015 și a fost întotdeauna una dintre cele mai scumpe de pe piață, cu prețuri de pe la 1.500 de dolari americani. Astfel, faptul că o ediție limitată costă 2.150 de dolari, nu este tocmai surprinzător. De altfel, chiar dacă nu au fost anunțate oficial toate detaliile despre ceas, faptul că va fi produs într-o serie de numai 2.000 de unități la nivel mondial, va face acest model foarte dorit printre colecționari.

Și aici vorbim atât despre colecționarii de ceasuri Tag Heuer, care își doresc probabil să dețină cât mai multe modele rare, cât și despre colecționarii de jocuri video și produse bazate pe licențe de jocuri video, întrucât licența Mario de la Nintendo, una dintre cele mai vechi din industria jocurilor video, este în continuare extrem de populară, mai ales după lansarea Nintendo Switch.

Elementele distinctive care separă modelul Super Mario de alte ceasuri Tag Heuer Connected sunt un toc roșu cu logo-urile Tag Heuer și Mario, două brățări, una decorată în negru și roșu și una roșie complet, butoane cu accente de culoare roșie și logo-ul M pe coroana de pe laterală. De asemenea, în software, cadrane exclusive decorate cu celebrul personal din jocuri video de la Nintendo, cât și un sistem de „gamificare”. Elementele software ar putea însă fi lansate și pe alte modele Connected ale companiei.

Ceasul va fi disponibil pentru comandă de pe 15 iulie pe site-ul Tag Heuer și din magazinele oficiale ale producătorului elvețian de ceasuri.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult