Vivo Watch 3, lansat cu BlueOS și autonomie de 16 zile

23.11.2023
Vivo Watch 3, lansat cu BlueOS și autonomie de 16 zile

Vivo a introdus pe piață cel mai recent model al său de smartwatch, Vivo Watch 3, care combină un design elegant cu funcții avansate de monitorizare a sănătății și fitness-ului. Noul model, succesor al Vivo Watch 2 lansat în 2021, a fost lansat inițial doar în China, alături de seria sa de smartphone-uri de top, X100.

Vivo Watch 3 se remarcă prin designul său subțire, coroana rotativă din oțel inoxidabil și un buton pe partea dreaptă pentru o utilizare ușoară. Ecranul rotund de 1.43 inci are sticlă curbă pentru un efect 3D și o rezoluție clară de 466 x 466 pixeli, fiind dotat cu modul AOD (Always-On Display). Mai mult, este rezistent la apă până la 5 metri.

Pentru pasionații de sănătate și fitness, Watch 3 include un monitor de ritm cardiac, senzor SpO2 și alerte pentru fluctuații anormale. Dispozitivul urmărește somnul, nivelurile de stres și ciclul menstrual la femei. De asemenea, alertează utilizatorii atunci când nivelurile de zgomot sunt ridicate pentru protecția auzului.

Ceasul oferă suport pentru peste 100 de moduri de antrenament și planuri personalizate de exerciții, fiind potrivit pentru rutinele de fitness.

Ce funcții mai include Vivo Watch 3

Echipat cu sistemul de operare BlueOS proprietar Vivo, bazat pe limbajul de programare Rust, Watch 3 include funcții precum NFC, controlul camerei și altele. De asemenea, utilizatorii pot realiza plăți cu noul model Vivo Watch 3. În plus, suportă eSIM pentru apeluri vocale hands-free și se conectează cu căștile de tip TWS. Cu 64MB RAM și 4GB stocare internă, Vivo Watch 3 oferă capacitate suficientă de stocare a muzicii.

Watch 3 este alimentat de o baterie de 505mAh, oferind o autonomie declarată de 16 zile la o singură încărcare. Ceasul este disponibil în culorile Moonlight White, Starlight și Bright Moon.

Prețurile variază în funcție de versiuni și opțiunile de curea. Versiunea eSIM cu curea din piele începe de la 191 dolari, în timp ce varianta cu curea din cauciuc moale costă 178 dolari. Versiunea Bluetooth cu opțiuni similare de curea are un preț de 164 dolari. Momentan, nu au fost anunțate prețurile pentru România, iar cel mai probabil modelul va fi disponibil începând cu 2024.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult