Zvon: când și unde ar urma să aibă loc evenimentul Samsung Unpacked din această vară. Ce dispozitive vor fi anunțate

26.04.2024
Zvon: când și unde ar urma să aibă loc evenimentul Samsung Unpacked din această vară. Ce dispozitive vor fi anunțate
Foto: Samsung

Multiple surse ar indica ziua de 10 iulie 2024 drept dată aleasă de compania sud-coreeană Samsung pentru a susține evenimentul Unpacked din această vară. Mai mult, această prezentare ar urma să aibă loc în Paris. Având în vedere că orașul-capitală al Franței va găzdui ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de vară, iar Samsung este unul dintre sponsorii principali ai competiției, susținerea evenimentului Unpacked în Paris ar avea foarte multă logică.

Evenimentul Samsung Unpacked din această vară ar urma să marcheze debutul noilor modele de telefoane pliabile Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6 (despre care se zvonește că va avea două variante, dintre care una ar fi Ultra), a ceasurilor inteligente din seria Galaxy Watch 7, dar și prezentarea completă a noului Galaxy Ring. Cel mai probabil, în cadrul evenimentului se vor regăsi și noi modele de căști in-ear, zvonurile vorbind chiar și despre dezvăluirea smartphone-ului Samsung Galaxy S24 FE.

Până în acel moment mai sunt însă aproape trei luni, timp suficient pentru ca Samsung să-și reorganizeze eventualele planuri. Până la un anunț oficial din partea companiei sud-coreene, zvonul conform căruia evenimentul Unpacked va avea loc pe 10 iulie 2024, în Paris, rămâne însă foarte plauzibil.

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News