Acest model brazilian faimos de pe Instagram s-a născut bărbat [FOTO]

Acest model brazilian faimos de pe Instagram s-a născut bărbat [FOTO]
Thalita Zampirolli, în vârstă de 26 de ani, este un model celebru din Brazilia şi un utilizator foarte popular pe Instagram. Puţină lume a ştiut, însă, că Thalita s-a născut bărbat. Acest lucru nu a fost cunoscut nici de legendarul Romario, care a avut o relaţie timp de un an cu modelul. După ce i-a aflat secretul, fostul mare fotbalist a ameninţat-o pe Thalita cu un proces. 
 
„Mi-am imaginat că va fi supărat, dar trebuie să înţeleagă că sunt femeie”, a declarat Zampirolli. Romario a negat vehement că ar fi avut o relaţie cu Zampirolli, dar mai mulţi martori spun că acest lucru s-a întâmplat. 
 
 
După acest incident Thalita a pierdut şi mai multe contracte de sponsorizare, deşi în actul de identitate, schimbat între timp, apare ca fiind femeie. 
 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult