După introducerea noii interfeţe, Facebook pregăteşte şi comentarii colorate

07.09.2017
După introducerea noii interfeţe, Facebook pregăteşte şi comentarii colorate

Reţeaua de socializare Facebook este într-o continuă schimbare, compania încercând întotdeauna să aducă noi elemente de design în interfaţă sau să le îmbunătăţească pe cele deja existente pentru a oferi o experienţămai plăcută de utilizare. După succesul răsunător al fundalurilor colorate din statusurile reţelei, Facebook se gândeşte deja la implementarea acestei funcţii şi în comentarii, o parte dintre utilizatori având deja acces la această funcţie.,

Acum că interfaţa de Facebook nouă, cu fiecare comentariu încadrat într-o bulă de chat, a ajuns la mai mulţi utilizatori, compania pare să testeze posibilitatea de a colora fiecare bulă în parte, după bunul plac al utilizatorului care adaugă comentariul. Practic, oricine va putea adăuga noi culori pe un fir de comentarii, lucru care nu va fi obligatoriu plăcut din punct de vedere vizual, dacă fiecare comentariu în parte este de o altă culoare.

Această funcţie nu a fost prezentată în mod oficial sau menţionată de Facebook direct, ci pur şi simplu a apărut pe conturile câtorva dintre utilizatorii din Statele Unite. Aceştia pot adăuga comentarii colorate la orice articol de pe reţeaua de socializare, iar ceilalţi utilizatori pot să le vadă exact aşa cum sunt, chiar dacă nu pot adăuga la rândul lor comentarii similare.

Statusurile colorate au debutat anul trecut pe Android, după care au făcut tranziţia pe iOS şi pe desktop, deci este posibil ca şi funcţia de comentarii colorate să aibă o evoluţie similară, de la dispozitiv la dispozitiv.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video