Este nevoie de doar 10 mesaje text pentru ca tinerii de azi să ajungă să întreţină relaţii sexuale

Este nevoie de doar 10 mesaje text pentru ca tinerii de azi să ajungă să întreţină relaţii sexuale

În era aplicaţiilor de dating precum Tinder, tinerii care nu se cunosc personal schimbă în medie doar 10 mesaje înainte de a ajunge să facă sex, potrivit Mashable.

Un studiu publicat în Archives of Sexual Behaviour a aflat că probabilitatea ca membrii generaţiei Y sau milenialii (cei născuţi după 1980) să practice sexul de ocazie este mai mare decât în cazul generaţiilor anterioare. Dacă 25% dintre cei născuţi înainte de 1980 au avut relaţii intime de o noapte, în cazul generaţiei Y procentul este de 38%.

Totuşi, cercetătorii au aflat că milenialii consumă mai puţin alcool şi că sunt preocupaţi de siguranţa lor, preferând să folosească metode de contracepţie.

Facebook, cea mai mare reţea de socializare online din lume, are de asemenea un rol important în relaţiile sexuale din secolul 21. Potrivit lui  Luke Athens de la firma Heartbreakers, un detectiv particular australian care cercetează cazuri de aventuri extraconjugale de 20 de ani, Facebook este locul în care încep infidelităţile.

Din experienţa lui Athens, jumătate din cazurile de infidelitate din ultimii ani cu care a avut de a face au început pe cea mai mare reţea de socializare online din lume. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video