Facebook, principalul punct de pornire al aventurilor extraconjugale

21.12.2016

S-au dus vremurile în care oamenii întâlneau parteneri de aventuri extraconjugale la petreceri, în baruri sau în parc. Potrivit lui  Luke Athens de la firma Heartbreakers, un detectiv particular australian care cercetează cazuri de aventuri extraconjugale de 20 de ani, Facebook este locul în care încep infidelităţile.

Din experienţa lui Athens, jumătate din cazurile de infidelitate din ultimii ani cu care a avut de a face au început pe cea mai mare reţea de socializare online din lume. 

Ştim de unde încep infidelităţile, dar cu cine îşi înşală oamenii partenerii? Pentru bărbaţi avem un răspuns.

Site-ul de aventuri extraconjugale IllicitEncounters.com a realizat un sondaj online pentru a afla cu ce tip de femeie bărbaţii îşi înşală cel mai des soţiile. Pe primul loc s-au situat bonele copiilor (25% dintre respondenţi). Pe locul doi s-a situat o prietenă veche (18%), iar pe trei menajera (17%). Au urmat: cumnata (12%) şi partenera celui mai bun prieten (5%).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult