Femeia generată pe computer care a devenit o celebritate pe Instagram

25.08.2017
Femeia generată pe computer care a devenit o celebritate pe Instagram

Miquela Sousa este o femeie generată pe computer care a devenit o celebritate pe Instagram. @LilMiquela se comportă ca o vedetă obişnuită de pe reţeaua de socializare. Merge la petreceri în oraşul ei, publică selfie-uri, promovează haine, cosmetice şi se străduieşte să creeze iluzia unei vieţi perfecte.

Contul a apărut anul trecut, iar acum are 258.000 de fani. Nu se ştie deocamdată cine l-a creat şi cu ce scop. S-a avansat teoria că este creaţia lui Nicole Ruggiero, o artistă digitală care a fost una dintre primele persoane care au lăsat un comentariu pe contul @LilMiquela. Totuşi, Miquela insistă că acest lucru nu este adevărat. Şi Ruggiero a negat. 

Totuşi, contul pare cel al unei persoane reale. În unele imagini se observă cu greu că este vorba de o femeie generată pe computer.

Cei mai mari fani ai tinerei cred că ea este de fapt reprezentarea digitală a unei persoane reale. „Da, este reală. Este o studentă la arte vizuale”, a comentat cineva, care a lăsat impresia că ştie persoana din spatele corpului.

În timp ce misterul continuă, Lil Miquela a lansat, în această lună, primul ei single, numit „Not Mine”, pe Spotify. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult