Fiul unui diplomat egiptean, care s-a dat „prinţ saudit”, este acuzat că a hărţuit online două utilizatoare de Instagram

Fiul unui diplomat egiptean, care s-a dat „prinţ saudit”, este acuzat că a hărţuit online două utilizatoare de Instagram
Khaled Abdelhakam, fiul unui diplomat egiptean, este acuzat că a hărţuit online două utilizatoare de Instagram, Gioia Forte şi modelul Chloe Othen. Bărbatul s-a dat drept un prinţ saudit pentru a le convinge pe cele două tinere să îl însoţească la petreceri. Ulterior, le-a oferit bani pentru servicii sexuale, propunere refuzată de cele două femei. 
 
Citeşte şi: Ce efecte are asupra copiilor hărţuirea online [STUDIU]
 
Abdelhakam le-a descoperit pe cele două femei pe Instagram, iar apoi le-a contactat. Forte şi Othen au acceptat iniţial să meargă la petreceri organizate de „prinţul saudit”, dar după ce le-a cerut să facă sex cu el pentru anumite sume de bani, tinerele au refuzat toate propunerile lui. După aceea, Abdelhakam le-a hărţuit online pe cele două femei. Ambele l-au dat în judecată pe egiptean. 
 
Bărbatul i-a oferit 10.000 de lire sterline lui Othen pentru o noapte de sex, potrivit procurorilor, şi 3.000 de dolari pentru detaliile oricărei prietene de-a modelului dispusă să-i accepte avansurile. 
 
 
Othen şi Forte
 
După ce Forte l-a refuzat şi ea, bărbatul a ameninţat-o pe tânără, care lucrează ca hostess, că îi va spune prietenului că este o prostituată. 
 
Abdelhakam este, de fapt, analist financiar şi câştigă 2.400 de lire sterline pe lună. Născut în Canada, unde tatăl lui era diplomat, Abdelhakam a urmat cursuri ale Universităţii Sorbonna din Paris. Apoi s-a mutat la Londra şi a studiat finanţe la Imperial College. 
 
 
Deoarece nu mai avea antecedente, bărbatul a scăpat cu o amendă de 1.200 de lire, dar a fost luat în evidenţa persoanelor acuzate de hărţuire sexuală. 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult