Go4news: Şi-a închis fiica de 17 ani într-o cuşcă din cauza unor selfie-uri făcute în Snapchat

Un bărbat de 42 de ani din Washington Heights, New York, a fost arestat după ce şi-a închis fiica de 17 ani timp de câteva zile într-o cuşcă pentru câini. Motivul: tânăra îşi făcea prea multe selfie-uri cu filtre cu feţe de câini pe Snapchat. 
 
Adolescenta, numită Monica, a fost eliberată după ce bunica acesteia, Odalys Cruz, nu a mai primit niciun semn de la nepoata sa, care obişnuia să o sune des şi să o viziteze cel puţin o dată pe săptămână. Odalys a decis să meargă la casa fiului său pentru vedea dacă lucrurile sunt în regulă, iar atunci a dat peste tânăra închisă în cuşcă. Bătrâna a chemat poliţia. 
 
Citeşte şi: Prisma este acum disponibilă pe Google Play Store pentru toţi utilizatorii de Android
 
Potrivit oamenilor legii, adolescenta a stat în cuşcă trei zile şi a fost hrănită cu bobiţe Purina pentru câini. 
 
 
Tatăl tinerei a declarat la poliţie că a găsit pe pagina de Facebook a fetei mai multe poze în care aceasta arăta ca un câine. A întrebat colegi de la serviciu cum au fost făcute pozele, iar atunci a aflat de Snapchat. Bărbatul nu a fost încântat de faptul că fiica sa a ales să arate ca un câine pe internet, aşa că a pedepsit-o în modul descris mai sus. 
 
Autorităţile au plasat-o pe adolescentă în custodia buncii. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult